ارتقای مرکز تحقیقات زیستفناوری پزشکی به سطح یک کشوری
سمانه صدیقی خویدک رئیس مرکز تحقیقات زیست فناوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر از ارتقای این مرکز به سطح یک کشوری خبر داد و به خبرنگار خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: مرکز تحقیقات زیست فناوری پزشکی واحد اشکذر از سال ۹۴ با هدف درآمدزایی و تجاریسازی راهاندازی شده و بر اساس نتایج ارزشیابی و سطحبندی مراکز تحقیقاتی دارای مجوز از معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۱ و شاخصهای مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سطح یک کشوری ارتقا یافت.
وی ادامه داد: این موفقیت در دوازدهمین جلسه شورای عالی سیاستگذاری مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی با کسب ۱۵۰ امتیاز و افزایش امتیاز در مقایسه با سال گذشته برای دومین سال متوالی رخ داد و مرکز تحقیقات زیست فناوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر به عنوان مرکز تحقیقاتی سطح یک شناخته شده و از آن تجلیل شد.
به گفته رئیس مرکز تحقیقات زیست فناوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، این موفقیت حاصل تلاشهای علمی و پژوهشی و زحمات اعضای هیئت علمی گروه زیست شناسی و حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه است.
صدیقی خویدک افزود: در یک سال گذشته ۲۶ مقاله ISI از طرف مرکز تحقیقات زیست فناوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در ژورنالهای معتبر به چاپ رسیده که سه مقاله آن مربوط به رئیس مرکز، پنج مقاله پراستناد و ۱۵ مقاله دارای ضریب تاثیر (IF بالا) است.
وی تأکید کرد: اهتمام ویژه به موضوعات علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، برگزاری سمینار و سخنرانی، انجام پایاننامههای دانشجویی، تجهیز آزمایشگاههای مرکز تحقیقات و ارائه خدمات آزمایشگاهی ازجمله مهمترین اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر بوده و سال ۹۶ نیز موفق به کسب رتبه نخست کشوری در این زمینه شدیم.
به گزارش آنا، نخستین دوره بزرگداشت حکیم سید اسماعیل جرجانی مصادف با روز علوم آزمایشگاهی هم به منظور تکریم علوم آزمایشگاهی به همت انجمن علمی گروه زیست شناسی و مساعدتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.
در این برنامه به پاس خدمات ارزنده استادان توسط اعضای هیئت مدیره انجمن علمی دانشجویان زیست شناسی از آنها و جمعی از دانشجویان با هدایایی ازجمله لوح یادبود و یک شاخه گل تجلیل و به همت دبیرخانه و ستاد اجرایی مراسم، تعدادی هدایای یادبود که به شکل میکروسکوپ طراحی شده بود به یادگار به دانشجویان تقدیم شد.
انتهای پیام/