مدیریت هوشمند محصولات دانشبنیانی با ایجاد یک پلتفرم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله قاسمی پیربلوطی، دبیر علمی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص افتتاحیه رویداد ریورسپیچ در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس گفت: پلتفرمی که در این نمایشگاه ارائه میشود باید از پروسه تامین ماده اولیه برای تکثیر و ازدیاد نهال تا محصولی که به دست مصرفکننده میرسد را بهطور کامل پوشش دهد.
وی گفت: همچنین باید در این پلتفرم، مباحث بازار، اقتصادی، فرآوری، حملونقل، انبارداری و ذخیرهسازی نیز باید درنظر گرفته میشود.
وی با بیان اینکه در کشاورزی عوامل بسیار زیادی دخیل است، مطرح کرد: از عواملی محیطی، خاکی و بیولوژیکی در کشاورزی دخیل است. در چند سال اخیر بازار آزاد و سودجویان تاثیر بسیار منفیای برای کشاورزان داشتند و سود کشاورزان درواقع به حداقل میزان خود رسیده است و این امر چالش بزرگی محسوب میشود.
قاسمی مطرح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس برای رفع چالشهای مذکور گروه هوشمندی دارد. در این رویداد قرار بر این است که تلفیقی میان کشاورزی و باغبانی انجام شود. فعالیت باغبانی نسبت به زراعت بسیار بارزتر و ملموستر است. برای مثال، اگر در تولید، فرآوری و خشک کردن زعفران مدیریت هوشمند صورت گیرد، عملکرد کیفی و کمی محصول افزایش پیدا میکند.
وی خاطرنشان کرد: شرکتهای دانشبنیان چالشهای خود را مطرح کرده و در این پلتفرم چالشها اضافه میشود. در واقع این پلتفرم قابلیت این را دارد که تمام استارتآپ به آن افزوده شود تا حمایتهای لازم از استارتآپ انجام شود. هدف ما ایجاد پلتفرمی است که بتواند تمام چالشهای مذکور را به صورت هوشمند مدیریت کند.
قاسمی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدا قصد دارد از درختان میوه شروع کند و در ادامه به تولید گیاهان زینتی، سبزی، گیاهان دارویی و قارچها، و... بپردازد و تمام این منابع را در این پلتفرم پوشش دهد.
انتهای پیام/