بهینهسازی مصرف انرژی با بویلرهای چگالشی راندمان بالا
رامین احسانی مدیر اجرایی یک شرکت دانشبنیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ درباره جدیدترین محصول دانشبنیان این شرکت در راستای بهینهسازی مصرف انرژی اظهار کرد: موضوع بهینهسازی مصرف انرژی و ضرورت صرفهجویی در صنعت ساختمان مهم است؛ از این رو بویلر چگالشی در راستای دستیابی به حداکثر راندمان حرارتی را تولید کردیم.
وی گفت: بویلر چگالشی در راستای دستیابی به حداکثر راندمان حرارتی ساخته شده است و یکی از آخرین دستاوردهای این شرکت بوده که در راستای دستیابی به حداکثر راندمان حرارتی است؛ این بویلر با جذب گرمای نهان بخار آب موجود در گازهای دودکش، راندمان حرارتی را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.
مدیر اجرایی سیستمهای این شرکت گفت: این مجموعه یک شرکت دانشبنیان نوپای صنعتی است که در سه بخش شامل شیرین سازی و تصفیه، آب، پساب و شوراب، بحث انرژیهای حرارتی در صنایع و سیستم گرمایشی ساختمان فعالیت دارد.
وی مطرح کرد: صنعت هایتک کشور با محصولات دنیا فاصله زیادی دارد. برای تولید هر محصول هایتک باید قسمتی از آن را وارد کرد. در حالی که دانش و فناوری را هم میتوانیم کسب کنیم؛ اما به دلیل اینکه بازار این محصولات وسیع نیست تولید صفر تا صد این محصولات توجیه اقتصادی ندارد؛ البته این کار فقط مختص به کشور خودمان نیست و هر کشوری بخشی از محصولات هایتک خود را تولید کرده و مابقی قطعات را از کشورهای دیگر وارد میکند.
مدیر اجرایی این شرکت عنوان کرد: بزرگترین چالش در صنعت کشور بحث واردات تجهیزات هایتک است اصرار بر اینکه همه قطعات باید در داخل تولید شود و محصول هم هایتک باشد تناقض بهوجود میآورد.
احسانی اضافه کرد: بروکراسی اداری در بحث دانش بنیانها خیلی مسئله جدی است به دلیل اینکه صحبت از حمایت بسیار گفته میشود؛ اما در واقع هیچ حمایتی انجام نمیشود.
وی ادامه داد: درخواست شرکتهای دانش بنیانهای از سازمان صنعت و معدن این است که ارزیابیهای چندباره از شرکتها انجام نشود به ارزیابیهای اولیه احترام بگذارند تا روند کار چنین شرکتهایی سریعتر انجام شود.
انتهای پیام/