کاهش ضربان قلب با تولید «اسپری آنتی باکتریال» گیاهی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پنجمین جشنواره پروژههای دانشآموزی فرهیختگان جوان از دقایقی پیش با حضور مجید مشکینی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، حامد حسنپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و جمشید صباغزاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرد.
براین اساس، ریحانه احمدی از مدرسه دخترانه امام صادق (ع) با محصول «اسپری آنتی باکتریال آرامبخش» در این جشنواره حضور پیدا کردند.
خبرنگار آنا در حاشیه این مراسم با این نخبه دانشآموزی گفتوگویی را انجام داده است.
احمدی با بیان اینکه «اسپری آنتی باکتریال آرامبخش» یک محصول تولیدی است که از «گیرایت گری» در آن استفاده شده و نمونه خارجی دارد، بیان کرد: ما محصول «اسپری آنتی باکتریال آرامبخش» را با استفاده از محصولات گیاهی تولید کردیم.
وی بیان کرد: از آنجایی که در ایران از پارچه ساتن که برای خواب و جذب کمتر باکتری استفاده نمیشود، از سه نوع پارچه روبالشتی که شامل نخ، کتان و مخمل است، بهره بردیم و یک تیکه از پارچه را در محیط کشت قرار دادیم تا میزان باکتری آن را شمرده و مورد سنجش قرار دهیم.
این پژوهشگر دانشآموزی عنوان کرد: پس از عصارهگیری و انجام و تهیه اسپری و آغشته کردن پارچهها به اسپری شامل نتیجهگیری و میزان کمتر باکتریها شدیم.
احمدی تأکید کرد: از سویی با این سنجش متوجه شدیم که «اسپری آنتی باکتریال» با خاصیت آرامبخشی که دارد شاهد کاهش ضربان قلب، فشار خون، آرامشدهی برای خواب راحتتر بودیم.
وی در بخش دیگری از گفتوگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه نمونه خارجی «اسپری آنتی باکتریال آرامبخش» موجود است، ادامه داد: اما ما با استفاده از محصولات گیاهی نمونه ایرانی آن را تولید کردیم.
این پژوهشگر دانشآموزی تبیین کرد: نمونه خارجی محصول «اسپری آنتی باکتریال» شیمیایی است، اما ما محصول کاملاً گیاهی آن را تولید کردیم، مهمتر اینکه این محصول ایرانی است و هیچگونه ماده شیمیایی در این محصول به کار نرفته است.
احمدی با بیان اینکه «اسپری آنتی باکتریال» هیچ ضرری برای بدن ندارد، افزود: با انجام آزمایشهای متعدد انجام آزمایش روی 10 نفر از استفادهکنندگان با بازخورد منفی مواجه نبودیم.
انتهای پیام/