دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 ارديبهشت 1402 - 08:00
مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان عنوان کرد؛

ساخت قطعات سیستم‌های برق خورشیدی توسط فناوران داخلی

ساخت قطعات سیستم‌های برق خورشیدی توسط فناوران داخلی
سیدرضا جهان‌بین عنوان کرد که فناوران یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه برق و الکترونیک موفق به ساخت برخی از قطعات سیستم‌های برق خورشیدی شده که راندمان را بالاتر و قیمت را متعادل‌ می‌کند.
کد خبر : 843542

سیدرضا جهانبین مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح زمینه فعالیت و نوع محصولات این شرکت اظهار کرد: در حوزه برق و الکترونیک و انرژی‌های تجدیدپذیر (سیستم‌های برق خورشیدی) فعال هستیم و محصولاتی از قبیل محافظ و کنترل‌کننده‌های الکترونیکی برق، مبدل‌های برق (اینورتر) و پکیج‌های برق خورشیدی را آماده تولید داریم.

وی افزود: با توجه به مشکلات و ناپایداری شبکه برق کشور نیاز به استفاده از محافظ‌ها از ملزومات بوده که محصول نخست این شرکت محافظت‌کننده برق باکیفیت و سرعت عکس‌العمل سطح محافظت است. به دلیل اینکه مبدل‌های برق موجود در کشور دارای کیفیت پایین و قیمت بالا هستند، محصولی با کیفیت رقابتی بالا و قیمتی به مراتب پایین‌تر از محصولات مشابه در بازار تولید کردیم.

ساخت قطعات سیستم‌های برق خورشیدی توسط فناوران داخلی

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «آرتا فناوران گرشا» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج اضافه کرد: انرژی‌های تجدیدپذیر از علوم روز دنیا و نیاز بازار بوده که با توجه به شرایط کشور و گرانی محصولات وارداتی، این شرکت موفق به ساخت برخی از قطعات سیستم‌های برق خورشیدی شده که راندمان را بالاتر و قیمت تمام شده را متعادل‌تر و پایین‌تر آورده است.

جهان‌بین گفت که شرکت متبوعش از سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را آغاز کرده که از همان سال در حوزه تولید چند محصول الکترونیکی فعال بوده و سال ۱۴۰۱ با توجه به افزایش تعداد محصولات جدید، لزوم استفاده از آزمایشگاه‌های تخصصی برق، الکترونیک و حمایت‌های مرکز رشد دانشگاه آزاد، تصمیم مجموعه بر این شد تا تحقیقات خود را روی سه محصول آغاز کنیم. اکنون در تولید محصولات، قطعات برق، الکترونیک و در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر (سیستم‌های برق خورشیدی) فعالیت می‌کنیم.

ساخت قطعات سیستم‌های برق خورشیدی توسط فناوران داخلی

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه شرکت تاکنون در حال فعالیت‌های تحقیقاتی و پیش‌تولید بوده، درآمد خاصی برای دانشگاه نداشته؛ اما با راه‌اندازی خط تولید محصولات و با توجه به بیزنس پلن در نظر گرفته شده درآمدزایی خوبی برای دانشگاه نیز خواهد داشت. دانشگاه آزاد اسلامی حمایت‌های خود را تا حد امکان و به‌خوبی ارائه داده و اکنون نیاز است تا مجموعه‌های حمایتی در حوزه‌های سرمایه‌گذاری نتایج کار فناوران را به عرصه عمل برسانند.

فعال حوزه فناوری و دانش‌بنیان مطرح کرد: اوایل کرونا و با توجه به کمبود ماسک در بازار و نیاز فوری کشور برای مدتی شرکت مبادرت به تولید ماسک کرد. با توجه به اینکه همه فناوران محصولات جدید و نیاز روز کشور را تولید می‌کنند، اگر امکانی فراهم شود که شرکت‌های مستقر در مراکز رشد دانشگاه‌ها بتوانند حمایت‌های سرمایه‌گذاری بیشتری را بگیرند، کمک خوبی به فناوران، نیاز‌های کشور و درآمدزایی دانشگاه می‌شود.

ساخت قطعات سیستم‌های برق خورشیدی توسط فناوران داخلی

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب