دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 فروردين 1402 - 09:27
در دانشگاه علوم پزشکی تهران؛

چالش‌های تعرفه خدمات پرستاری بررسی شد

چالش‌های تعرفه خدمات پرستاری بررسی شد
جلسه بررسی چالش‌های های تعرفه گذاری خدمات پرستاری در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
کد خبر : 842418

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه بررسی چالش‌های تعرفه گذاری با حضور سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، طالبی رئیس گروه بهره وری و تعرفه خدمات پرستاری وزارت بهداشت، مهناز طاهری پور مدیر امور مالی دانشگاه، علی گنجعلی خان مدیر امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه، سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه، پریوش آجودانی کارشناس مسئول نیروی انسانی و فاطمه احمدآبادی کارشناس کنترل کیفی و تعرفه خدمات پرستاری مدیریت پرستاری در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این نشست گفت: تعرفه گذاری خدمات پرستاری درخت نوپا است و نیاز به تصحیح یا افزایش برخی خدمات تخصصی که در مراکز انجام می‌شود، دارد.

ناطقی افزود: برای تأمین رضایت کادر پرستاری و ماندگاری آنان در برخی از بخش‌ها نیاز به اعلام مشکلات به معاونت و پیگیری از طرف ما با نمایندگان مراکز دارد.

طالبی، نحوه احصا و دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری را به طور کامل توضیح داد و ضمن پاسخگویی به ابهامات کادر پرستاری، گفت: به دلیل وجود بخش‌های مختلف و عملکردهای متغیر کادر پرستاری در باز توزیع مبلغ تعرفه گذاری، اختلاف دریافتی متفاوتی وجود خواهد داشت.

وی درخواست کرد مواردی که احتمال عدم ثبت در باز توزیع وجود داشته، با ذکر نوع فعالیت‌های تخصصی اعلام شوند.

گنجعلی خان گفت: با توجه به اینکه پرستاران در بیمارستان به طور جمعی ارائه خدمت می‌کنند؛ تمام خدمات انجام شده محاسبه می‌شود و بعد از اعمال فرمول بازتوزیع و با توجه به امتیاز هر شخص و خدمات ارائه شده، مبلغ به حساب وی واریز می‌شود.

وی افزود: هدف از تعرفه گذاری پرستاری، افزایش کیفیت خدمات، ارائه خدمات جدید به بیماران است و کسانی که عملکرد بیشتر و سنگین‌تری دارند، مبلغ بیشتری دریافت می‌کنند.

مهناز طاهری پور گفت: با توجه به اینکه قوانینی در امور مالی و درمان وجود دارد، در مورد تعرفه پرستاری، در مرحله اول فرمولی داده شد که بر اساس آن طبقه بندی نامتعادل شد و ما با توجه به اینکه نارضایتی شدیدی بین پرستاران به وجود می‌آمد، بر اساس میانگین عملکرد کل دانشگاه، پرداختی مشخصی را انجام دادیم تا بتوانیم رضایتمندی همکاران را بالا ببریم.

وی افزود: در مرحله دوم پرداختی، چارچوب مشخصی داشت و جداولی از طرف معاونت پرستاری وزارت بهداشت اعلام شد و بر اساس آن جدول تقسیم بندی انجام شد. جدول بر اساس کارکرد هفت ماهه HIS هر بیمارستان که در تعرفه پرستاری ثبت شده بود، بین پرستاران تقسیم شد.

طاهری پور گفت: هدف ما از اجرای تعرفه پرستاری این بود که مانند پزشکان بتوانیم بر اساس عملکرد پرداختی داشته باشیم و ما به دنبال این نبودیم که همه پرستاران به طور یکسان مبالغی دریافت کنند. عادلانه بودن با علی السویه بودن یکی نیست و رقم دریافتی کسی که در ICU کار می‌کند با کسی که در بخش داخلی کار می‌کند متفاوت است.

سیمین رنجبران گفت: به علت تعدد خدمات کادر پرستاری امکان ثبت جزئیات عملکرد پرستاران به طور دقیق و کامل، امکان پذیر نیست. بنابر این بسته‌های خدمت به ازای هر بخش به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است؛ افرادی که بدون آسیب به کیفیت بیشترین خدمت مراقبت را ارائه دهند باید دریافتی بیشتری هم داشته باشند.

وی با تاکید بر ثبت صحیح خدمات مراقبتی، خواستار بازخورد و اعلام چالش‌ها جهت بازنگری‌ها در آینده شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب