در مورد زهرا نعمتی از خودش سوال بپرسید! /برای یک اعزام ۲ میلیارد باید هزینه کنیم
غلامرضا شعبانی بهار در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره اعزام قطعی ولی با ظرفیت نامشخص تیراندازی با کمان به بازیهای آسیایی هانگژو گفت: هنوز وزارت ورزش و جوانان از جزییات این موضوع که برخی رشتهها اعزامشان قطعی اما ظرفیت نامشخصی دارند خبری به ما نداده و ما هم از تعداد نفرات و کیفیت اعزامها اطلاعی نداریم.احتمالا باید جلسهای برگزار کنیم و در مورد جزییات آن مطلع شویم. فعلا این تصمیم گرفته شده که این دو رشته (ریکرو و کامپوند) جزء رشتههای قطعی اعزام اما با ظرفیت نامشخص هستند؛ ما هم تابع وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هستیم و پس از اعلام به صورت رسمی در مورد آن تصمیمگیری میکنیم.
**کمیته و وزارت به رشتههای مدالآور بیشتر توجه میکنند
وی در مورد حمایت وزارت ورزش و کمیته از رشته تیراندازی با کمان برای اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو اظهارداشت: به نظرم برای آنها فرقی نمیکند و آنها از همه فدراسیونها حمایت میکنند. به نظر من کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به فدراسیونهایی که مدالآور باشند توجه بیشتری دارد.
**هنوز زود است در مورد مدالآوری در هانگژو نظر بدهم!
رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان در مورد مدالآوری تیراندازی با کمان در بازیهای آسیایی هانگژو گفت: هنوز زود است بخواهیم در این مورد صحبت کنیم. قرارداد سرمربی کرهای تمدید شده اما او در مسابقهای هنوز شرکت نکرده که بخواهیم عملکردش را قضاوت کنیم. ما زمان داریم و از الان تا بازیهای آسیایی هانگژو چندین مسابقه دیگر پیش رو داریم، با حضور در مسابقات مختلف میتوانیم در مورد تعداد مدالآوری در بازیهای آسیایی هانگژو پیشبینی کنیم.
**راجع نعمتی از خودش سوال بپرسید!
شعبانی بهار در رابطه با زهرا نعمتی و تمریناتش گفت: نعمتی باید خودش در مورد شرایطش توضیح بدهد و من اطلاع زیادی از او ندارم. او در جاهای مختلف از جمله کیش و تهران میتواند تمرین کند اما در مورد جزییات آن ما اطلاعی نداریم. نعمتی حتی با مربی کرهای هم خیلی کم ارتباط دارد چرا که او صبح تا عصر درگیر تمرینات تیراندازان است.
**برای یک اعزام 1.500 تا 2 میلیادر باید هزینه کنیم
وی در مورد بودجه فدراسیون تیراندازی با کمان عنوان کرد: بخشی از بودجه سال گذشته را پرداخت کردند. باید از وزارت ورزش تشکر کنم که تا دقیقه نود و حتی روز تعطیل تلاش کردند تا بودجهای را در اختیار فدراسیونهای ورزشی قرار دهد. البته هزینهها هم خیلی بالاست و برای هر اعزام باید پولی زیادی بابت بلیط پرداخت کنیم. الان برای اعزام یک تیم تنها هزینه بلیط آنها 750 میلیون تومان شده است؛ در کنار بلیط مخارج دیگری از جمله اسکان و تغذیه هم داریم که به طبع هزینههای ما را بالا میبرد. در واقع برای حضور در یک مسابقه باید 1.500 تا 2 میلیارد هزینه کنیم که شرایط سختی پیش روی ماست.
انتهای پیام/