دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آقازاده مطرح کرد؛

تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» با ایجاد بازار تخصصی برای دانش‌بنیان‌ها

تحقق شعار «مهار تورم و رشد تولید» با ایجاد بازار تخصصی برای دانش‌بنیان‌ها
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: با ایجاد بازار تخصصی دانش‌بنیان‌، شرکت‌ها به طور ویژه در بازار سرمایه پذیرش می‌شوند، هرچقدر سرمایه گذاری از طریق بازار سرمایه در دانش بنیان‌ها افزایش پیدا کند، «مهار تورم و رشد تولید» محقق می‌شود.
کد خبر : 841336

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، با نامگذاری سال ۱۴۰۲ به نام «مهار تورم و رشد تولید» همه نهاد‌ها و سازمان‌ها به برنامه ریزی و حرکت هر چه بیشتر در جهت تحقق این شعار گام برداشتند در همین راستا معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان برنامه‌هایی در جهت تحقق این مهم برنامه ریزی‌هایی کرده است که یکی از آن‌ها برگزاری رویداد‌هایی است که تعامل هرچه بیشتر سرمایه گذاران و سرمایه پذیران از جمله استارتاپ‌ها و دانش بنیان‌ها را فراهم آورد.

در این بین نمایشگاه اینوتکس به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای در حوزه نوآوری و فناوری کشور شناخته میشود و در طول ایـن سالها مورد استقبال طیف وسیعی از مخاطبان واقع شده است. این رخداد تلاش می‌کند که علاوه بر معرفی فناوری‌های روز به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آن‌ها متصل کند و همچنین سرمایه گذاران را با فرصت‌های سرمایه گذاری در طرح‌های فناورانه یا استارتاپ‌ها آشنا نماید.

از این رو به سراغ هاشم آقازاده دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوررفتیم تا ببنیم برگزاری رویداد فینوتکس چه کمکی به افزایش سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان و در نهایت تحقق شعار سال می‌کند. آقازاده در گفتگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره تامین مالی شرکت های دانش بنیان توسط بازار سرمایه گفت: تاکنون تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان از طریق نهاد‌های دولتی صورت گرفته، اما باتوجه به محدود بودن بودجه دولت و افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان نیاز به حضور و حمایت بازار‌ها و نهاد‌های مالی هستیم که بورس یکی از این نهاد‌های مالی است و امسال با حضور در رویداد اینوتکس قرار است به طور جدی وارد این حوزه شود.

وی ادامه داد: یکی از مصادیق بازار سرمایه ترغیب مشارکت گسترده مردم در بحث سرمایه گذاری است که این نکته‌ای که مقام معظم رهبری همیشه در سخنانشان آن را مورد تاکید قرار دادند.

هاشم زاده در راستای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان ادامه داد: این موضوع به اقتصاد مردمی و به مشارکت گرفتن مردم در اقتصاد برمی گردد به طوری که هرچقدرمسیر ورود فعالین دانش بنیان را به بازار سرمایه افزایش دهیم به این معنی است که بیشتر توانستیم مردم را برای سرمایه گذاری و مشارکت ترغیب کنیم.

دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در ادامه بیان کرد: هرچقدر سرمایه گذاری از طریق بازار سرمایه در دانش بنیان‌ها افزایش پیدا کند هردو موضوع «مهار تورم و رشد تولید» می‌تواند رقم بخورد.با ایجاد بازار تخصصی دانش بنیان‌ها شرکت‌های دانش بنیان به طور ویژه در بازار سرمایه پذیرش می‌شوند و هییت پذیرش اختصاصی، شاخص ویژه دانش بنیان خواهند داشت؛ و در ادامه می‌توانییم بگوییم که دانش بنیان‌ها به دو برهه تقسیم می‌شوند: قبل از ایجاد بازار تخصصی دانش بنیان‌ها و بعد از ایجاد بازار تخصصی دانش بنیان‌ها.امیدواریم با این اتفاق مشارکت مردمی در سرمایه گذاری دانش بنیان‌ها افزایش پیدا کند.

وی در پایان یادآور شد: با ایجاد رویداد فینوتکس ۲۰۲۳ قرار است معرفی تسهیلاتی که از طرف شرکت بورس به دانش بنیان‌ها ارائه می‌شود در اختیار دانش بنیان‌ها قرار بگیرد و زمینه‌ای باشد برای تشویق و حضور هرچه بیشتر دیگر نهاد‌های مالی از جمله بانک‌ها و موسسات مالی و دیگر نهاد‌های مالی باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب