دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1395 - 16:27
یک فوق تخصص هماتولوژی و آنکولوژی:

سالانه حدود 1500 کودک به سرطان مبتلا می‌شوند

فوق تخصص هماتولوژی و آنکولوژی، عنوان کرد: سالانه حدود یک هزار و پانصد کودک به سرطان مبتلا می‌شوند که تنها 30 درصد از این بیماران به موسسه محک مراجعه می‌کنند.
کد خبر : 83850

به گزارش گروه اجتماعی آنا، پروفسور مردآویژ آلبویه در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین کنگره سالانه انجمن جراحان کودکان ایران با اعلام این خبر افزود: بیمارستان محک سالانه حدود 350 تا 450 کودک جدید مبتلا به سرطان را پذیرش می‌کند که با توجه به اینکه بین 25 تا 30 درصد کودکان مبتلا به سرطان از کل کشور به این مرکز مراجعه می‌کنند، رقم مبتلایان جدید به این بیماری سالانه حدود هزار و 500 نفر برآورد می‌شود.


وی ادامه داد: با وجود آنکه موسسه محک در زمینه درمان کودکان سرطانی تاکنون بسیار موفق عمل کرده و در ابتدا این تصور وجود داشت که این موسسه بتواند به عنوان الگو برای دیگر مراکز به خصوص در شهرستان‌ها عمل کند، متاسفانه بازخورد مناسبی از دیگر شهرها نداشته‌ایم و این امر تاکنون محقق نشده است.


پروفسور آل بویه با تاکید بر نقش خیرین در حوزه سلامت به ویژه در زمینه درمان سرطان تصریح کرد: در بسیاری از شهرها و شهرستان‌های بزرگ کشور که از بافت جمعیتی مناسب و فعالیت‌های کشاورزی، صنعتی و تجاری موفقی نیز برخوردارند، تمایل به تاسیس نهادهای حمایتی از بیماران سرطانی به خصوص برای کودکان دیده نمی‌شود.


وی بروکراسی‌های اداری را از یک سو و از سوی دیگر سوء استفاده‌های صورت گرفته از بعضی موسسات خیریه را به عنوان برخی موانع تشکیل این قبیل موسسات در کشور برشمرد و بر لزوم شفافیت فعالیت موسسات خیریه به ویژه در زمینه‌های مالی و حامیان تاکید کرد.


به گفته این فوق تخصص هماتولوژی و آنکولوژی؛ امروزه موسسات خیریه‌ای در حوزه سلامت موفقند که اول به خیرین و بیماران پاسخگو بوده و صداقت را سرلوحه کار خود قرار دهند. همچنین از نیروهای متخصص و تحصیل کرده در قالب مددکاران اجتماعی بهره گرفته و با مراکز بین المللی در تبادل و تعامل علمی و پژوهشی باشند.


وی از محک به عنوان یک الگوی موفق در کشور، منطقه و در سطح بین الملل نام برد که فعالیت در حد استانداردهای جهانی را همواره مدنظر داشته بر این اساس احترام به کرامت انسانی را همیشه سرلوحه کار خود قرار داده که این امر باعث افزایش رضایتمندی مراجعان شده است.


پروفسور آل بویه ادامه داد: هم اینک برخی از جراحان کودکان در کنار سایر گروه‌های پزشکی به صورت داوطلبانه با محک همکاری می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب