دفاع از تعیین کف قیمت برای اینترنت موبایل
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل ازایسنا، وحید صدوقی اظهار کرد: در بحث قیمت اینترنت موبایل تاکنون همواره قیمت سقفی که پیشتر تعیین شده رعایت میشد، اما در کشورهای مختلف با توجه به مباحث ضد دامپینگ معمولا رگولاتورها به منظور حفظ حقوق اپراتورهای کوچکتر اقدام میکنند که اکنون نیز چنین اتفاقی رخ داده است.
وی ادامه داد: اکنون ما در جریانیم که کلیات این موضوع در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح شده و به نظر میرسد تعیین کف قیمت اینترنت طرحی است که به نفع همه بازیگران عرصه اینترنت کشور است.
مدیرعامل همراه اول همچنین یادآور شد: ممکن است به طور مثال شرکت همراه اول بتواند با ارائهی خدماتی با قیمت پایینتر سالها فعالیت خود را ادامه دهد، اما این موضوع به نفع شرکتهای کوچکتر نیست و در فضای رقابتی بحث دامپینگ موضوعی جدی است که ما هم از شکستن این فضا استقبال میکنیم.
صدوقی در پاسخ به این سوال که با افزایش قیمت اینترنت موبایل ممکن است مشترکان این بخش کمتر شوند، گفت: ما سعی داریم صدای مشتری را شنیده و براساس نیاز و درخواست آنها بستههای متنوع و جدیدی را طراحی کنیم، اما قطعا تعیین کف قیمت اینترنت خیلی قدرت مانور اپراتورها را محدود نکرده و اپراتورها میتوانند با طراحی موضوعات مختلف خدمات متنوعی را برای گروههای مختلف مشترکان خود ارائه کند.
طی سالهای گذشته با دریافت مجوز ارائه خدمات باند پهن موبایل، اپراتورهای مختلف مجاز به ارائه 3G و 4G شدن برای دسترسی به هر کیلوبایت داده در این فضا نیز کمیسیون تنظیم مقررات اپراتورها را مجاز کرد تا بتوانند تا سقف نیم ریال از مشترکان خود هزینه دریافت کنند. اما براساس شرایط رقابتی بازار اپراتورهای مختلف نسبت به ارائه بستههای تشویقی اینترنت اقدام کرده و بستههایی با قیمتهای پایینتر را برای مشترکان خود طراحی کردند.
اکنون این گونه گفته میشود که در موارد متعدد هزینهای که کاربر بابت استفاده از هر کیلوبایت داده در این بستهها میپردازد کمتر از یک دهم تعرفه واقعی است و این شیوه مشکلاتی به دنبال داشته است که برای حل آنها سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اقدام به طراحی رقمی با عنوان کف قیمت اینترنت خواهد کرد. پیشبینی میشود با اجرای این طرح قیمت بستههای اینترنت موبایل و حداقل حجم آنها تغییر پیدا کند.
انتهای پیام/