دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو جامعه دندانپزشکی مطرح کرد:

اثر معکوس مهاجرت پزشکان بر توریسم درمانی

اثر معکوس مهاجرت پزشکان بر توریسم درمانی
محمد طهماسبی گفت: موج مهاجرت دندان‌پزشکان کشورمان به‌قدری افزایش یافته که برخی به اربیل عراق رفته‌اند، در حالیکه پارسال مریض‌های خارج از کشور سوار هواپیمای ایرانی می‌شدند و حداقل یک هفته در ایران اقامت می‌کردند و چرخ اقتصاد کشور به حرکت در می‌آورد.
کد خبر : 836356

دکتر محمد طهماسبی در گفتگو با خبرنگار آنا در خصوص وضعیت توریسم درمانی گفت:در سال‌های قبل ایران هاب توریسم درمانی منطقه بود و می‌توان گفت در تمام حوزه‌ها از قلب و مغز گرفته تا دندانپزشکی بیماران از کشور‌های حوزه خلیج فارس به ایران می‌آمدند، در حوزه دندانپزشکی به دلیل ارزان‌تر بودن و حرفه‌ای بودن دکتر‌ها مراجعین زیادی از اروپا آمریکا و حتی انگلستان نیز داشتیم.


وی ادامه داد:با وجود افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش پول ملی قاعدتا باید تعداد مراجعین بیشتر میشد، اما عملا شاهد هستیم که مراجعین به یک سوم کاهش پیدا کرده اند آن هم به این دلیل که پزشکانما به همان کشور‌ها مهاجرت کردند.


طهماسبی افزود:مهمترین دلیل برای مهاجرت بحث مالی است وقتی یک پر کردن ساده دندان در کشور‌های منطقه ۲۰۰ دلار است، اما در ایران نهایتا ۱.۵ میلیون تومان مشخص است که دکتر برای تفاوت ۱۰ میلیونی ترجیح می‌دهد مهاجرت کند حال اینکه برای برخی شرایط اجتماعی و فرهنگی کشور‌های همسایه متناسب‌تر از کشور خودمان است.


وی با اشاره به آمار جدید اعلام شده مهاجرت پزشکان گفت:موج مهاجرت در ماه‌های اخیر به قدری افزایش پیدا کرده که برخی همکاران ما به اربیل عراق رفته اند و در آنجا مشغول شده اند درحالیکه سال گذشته همین مریض باید سوار هواپیما ایرانی می‌شد و حداقل برای کار‌های درمانی یک هفته در کشورمان اقامت می‌کرد و چرخ اقتصاد و اشتغال کشور را به حرکت در می‌آورد، اما الان همه کار‌های دندانپزشکی را در شهر خودش انجام می‌دهد و مطابق اطلاعاتی که من دارم سایر متخصصان نیز در حال مهاجرت هستند.


طهماسبی تصریح کرد:این‌ها سرمایه‌های کشور هستند که سال‌ها برای آن‌ها هزینه شده، اما شرایط اقتصادی، کاهش ارزش پول ملی و کاهش مراجعین سبب شده که این سرمایه‌ها مجبور به مهاجرت شوند..

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب