دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 ارديبهشت 1395 - 09:00
در گفت و گو با آنا؛

سجاد انوشیروانی : در مورد کیانوش حرف نمی‌زنم و از برنامه‌های او بی‌اطلاعم/ تا چند وقت دیگر بهادر مولایی جدیدی می‌بینید/ بهداد اراده خوبی دارد و به المپیک می‌رسد

سرمربی تیم وزنه‌برداری درباره علت عدم همراهی کیانوش رستمی در اردوی اردبیل اظهار بی اطلاعی کرد وگفت در مورد وضع او و نحوه تمریناتش و همچنین نوع وزنه زدنش در المپیک هیچ صحبتی نمی کند.
کد خبر : 83629

به گزارش خبرنگار ورزشی‌آنا، تیم ملی وزنه‌برداری برای آمادگی در مسابقات جام فجر در اردبیل اردو زده است. اما تنها فرد غایب این اردو کیانوش رستمی است که به اردبیل نرفت و ترجیح داد در تهران بماند و تمریناتش را باز هم به صورت شخصی ادامه دهد.


سجاد انوشیروانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا درباره علت نرفتن این وزنه‌بردار به همراه تیم‌ملی به اردبیل گفت: «من اطلاعی از وضع کیانوش رستمی ندارم. او مدتهاست که به صورت شخصی تمرین می‌کند و هم اکنون نیز ترجیح داد در تهران بماند و برای المپیک تمریناتش را ادامه دهد.»


وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود در المپیک 60 درصد موفقیت وزنه‌بردار به مربی او بر می‌گردد، تمرین کردن کیانوش به صورت شخصی تاثیر منفی بر روی او ندارد؟ اظهار کرد: «‌من در این مورد صحبتی ندارم و از اینکه کیانوش در المپیک چگونه وزنه می‌زند هم اطلاعی ندارم و ترجیح می‌دهم در این مورد صحبتی نکنم.»


انوشیروانی با بیان اینکه تا المپیک تیمی متفاوتی ارائه خواهد داد، گفت: «‌ما تا شروع مسابقات المپیک سه ماه دیگر فرصت داریم و هدف‌گذاری ما بعد از مسابقات آسیایی، المپیک است. با صلاحدید فدراسیون، وزنه‌برداران در اردبیل اردو زدند و تا هفتم خرداد هم این اردو ادامه خواهد داشت. ما تمرینات سخت و فشرده‌ای داریم و همه وزنه برداران خودشان را برای مسابقات جام فجر آماده می‌کنند. البته قبل از رقابت‌های جام فجر آخرین رکوردگیری هم از وزنه‌برداران انجام خواهیم داد تا 6 یا 7 نفر اصلی که قرار است در المپیک حضور داشته باشند مشخص شوند.»


سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری درباره اینکه چرا تیم در مسابقات قهرمانی آسیایی عملکرد خوبی نداشت، عنوان کرد:« زمانی که تیم اعزام شد من 27 روز بود که تیم ملی را تحویل گرفته بودم و فقط توانستم در این مدت از لحاظ روانی و بدنی تغییراتی در وزنه‌برداران ایجاد کنم. البته تمرینات را هم مقداری تغییر دادم اما نتوانستم آن طور که باید تاثیر بگذارم چون زمان کم بود.»


وی با اشاره به اینکه تعداد خطاهای وزنه‌بردران در مسابقات قهرمانی آسیا بسیار زیاد بود، گفت:« متاسفانه عملکرد وزنه‌برداران راضی‌کننده نبود و تعداد خطاهای آنها زمان بالابردن وزنه بسیار زیاد بود. اکنون همه هدف ما این است که این خطاها را کمتر کنیم و تا المپیک این ضعف‌ها را به نقطه قوت تبدیل کنیم.»


انوشیروانی با بیان اینکه تیم ملی از روزهای اوجش بسیار فاصله گرفته است، خاطرنشان کرد: «سال‌های قبل از سرمایه‌ها خوب استفاده نشد و پشتوانه‌سازی انجام نگرفت. ما مجبوریم به همین نفراتی که داریم اتکا کنیم. اصلا به این فکر نکردیم روزی کیانوش رستمی تمام می‌شود، همانطور که سجاد انوشیروانی تمام شد و باید فکر جایگزین باشیم. باید در هر وزن دو، سه نفر باشند که شاید از میان آن‌ها یکی بتواند مدال‌آور شود. پشتوانه‌سازی کار آسانی نیست و البته سخت هم نخواهد بود. فدراسیون برنامه‌های خوبی دارد و‌ در‌آینده نزدیک دوباره وزنه‌برداری حرف‌هایی برای گفتن خواهد داشت، اما به شرطی که پشتوانه‌سازی قطع نشود.»


سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری همچنین در پاسخ منتقدانش در مورد نحو انتخاب وزنه برای وزنه‌برداران در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: «در مسابقات آسیایی برخی معتقد بودند که من نباید این وزنه را برای بهادر مولایی انتخاب می‌کردم. من همیشه می‌گویم نقد کردن بسیار راحت است اما درک اینکه در چه وضعی این انتخاب‌ها انجام شده از همه چیز مهمتر است. آن‌هایی که می‌گفتند باید برای بهادر مولایی 248 کیلوگرم را انتخاب می‌کردیم باید بدانند برای وزنه‌برداری که یک سال و نیم، 2 سال در مسابقه‌ها زیر چنین وزنه‌های نرفته است، افزایش حتی یک کیلوگرم هم ریسک است. تفاوت 247 با 248 کیلوگرم تنها یک کیلوگرم است اما در ذهن بهادر مولایی ممکن بود فرق کند و اگر یک صدم درصد این وزنه را می‌انداخت در مجموع سومی را هم از دست می‌دادیم. »


وی با بیان اینکه شرایط بهادر بعد از مسابقات آسیایی بهتر شده است، خاطرنشان کرد:« ما هم اکنون به دنبال این هستیم که بالا آوردن حرکات یک ضرب مولایی را برای المپیک تقویت کنیم و او همان‌طور باشد که در سال 2013 وزنه می‌زد. مطمئن باشید در مسابقات جام فجر و همچنین المپیک بهادر جدیدی در تیم وزنه‌برداری ظاهر می‌‌شود. اکنون بهادر از لحاظ رکوردگیری با رقبای دوم یا سومش فاصله زیادی دارد اما به مرور آن را کاهش خواهیم داد.»


انوشیروانی در پاسخ به این پرسش که چرا «براری» بعد از دو سال دوری توانست در اولین میدان رکوردهای خوبش در سال 2013 را تکرار کند اما بهادر مولایی هیچ وقت نتوانست بهترین وزنه‌هایش را دوباره بزند، گفت: «متاسفانه شدت آسیب‌دیدگی بهادر مولایی بسیار زیاد بود. از طرفی دیگر ما همیشه او را در هر مسابقه‌ای داشتیم و از این رو، توان بدنی و روحی بهادر در این مسابقات کمتر شده بود به همین دلیل ما فقط توانستیم او را از لحاظ تمرینی و روانی جمع و جور کنیم.»


سرمربی تیم ملی بزرگسالان به وضع بهداد اشاره کرد و گفت: «برای المپیک یک وزنه‌بردار باید حدود 10 ماه تمرینات سخت و فشرده‌‌ داشته باشد متاسفانه با مصدومیتی که برای بهداد پیش آمد او زمان زیادی را از دست داد. اگرچه همه از ما می‌پرسند ممکن است بهداد در المپیک حضور نداشته باشد؟، من با شناختی که از او دارم به طور حتم خودش را به آمادگی کامل می‌رساند. اگر زانویش او را یاری کند و مشکلی برای او پیش نیاید با اراده که از او سراغ دارم مطمئن هستم با آمادگی کامل به المپیک می‌رسد.»


وی تاکید کرد: «در المپیک قرار نیست وزنه بردار زیر وزنه هایی جدید برود و رکوردهای جدیدی ثبت کند بلکه وزنه هایی را بالای سر می‌برد که همیشه آنها را تمرین کرده و در مقابل آنها آمادگی دارد بنابراین با این شرایط من مطمئن هستم بهداد به آمادگی کامل می رسد و ما هم مواظب او هستیم. خوشبختانه شرایط بهداد خوب پیش می‌رود و اگر هم خدای نکرده نتواند در المپیک شرکت کند باید با واقعیت کنار بیایم. کادر فنی تلاش می‌کند که قویترین مرد جهان باز هم در المپیک حضور داشته باشد اما باید این نکته هم فراموش نکنیم که ورزش غیرقابل پیش بینی است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب