کارگاههای صنایع دستی از حالت زیرزمینی خارج میشوند
به گزارش گروه فرهنگی آنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان دربازدید با انتقاد از وضعیت کنونی کارگاهای صنایع دستی درشهرهای استان گفت: بیشتر کارگاهها درزیرزمین های مغازهها قرار گرفته است که شرایط مطلوبی نیست و باید کارگاههای تولیدی در فضای مناسب کسب و کار قرار گیرند و از حالت زیر زمینی خارج شوند.
محمود باقری با بیان اینکه به دنبال ایجاد بازارچه های صنایع دستی در شهرستانهای استان هستیم اظهارکرد: در این خصوص کار شناسان این اداره کل نشست هایی را با شهرداران برگزار کردند و به جمع بندی خوبی رسیدند.
عضو کار گروه سرمایه گذاری در کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد:برای ایجاد کار گاهای صنایع دستی در چند شهرستان نیازمند حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی هستیم ما به کمک شهرداران زمین مورد نیاز را آماده کردیم.
باقری ابراز داشت: به دلیل تنوع هنرهای دستی و توسعه و فراگیری این صنایع در بین هنرمندان استان ساماندهی این قشر یک ضرورت بوده که در حال پیگیری است
وی افزود: همچنین نداشتن مکان مناسب برای تولید و عرضه صنایع دستی یکی از مشکلاتی است که جامعه هنری صنایع دستی استان با آن مواجه است که با عنایت و توجه ای که استاندار محترم استان و دیگر مسئولان استان داردند به دنبال رفع این مشکل برای توسعه تولید داخلی در استان هستیم.
رئیس میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان بویراحمد در این بازدید با ارایه گزارشی از وضعیت صنایع دستی در شهرستان بویراحمد گفت:در دو سال گذشته اقدامات خوبی برای حمایت هنرمندان صنایع دستی در شهرستان بویراحمد انجام شده است.
محمد حسین زاده با بیان اینکه برای بهبود کسب و کا درشهرستان بویراحمد به دنبال ایجاد کار گاهی صنایع دستی هستیم گفت:بیش از 15 کار گاه فعال صنایع دستی در شهرستان بویراحمد وجود دارد.
وی تصریح کرد:این کارگاها در زمینه گلیم،جاجیم،کیف دوزی و معرق در حال فعالیت هستند و هم اکنون بیش از 3هزار صنعت گر دراین حوزه به صورت انفرادی ،گروهی یا کارگاهی مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/