دانشگاهها در حرکت جامعه به سمت آرمانها و اهداف متعالی انقلاب اسلامی پیشرو هستند
گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا: ۴۴ سال پیش در چنین روزهایی، پیروزی انقلاب اسلامی باعث تحولات گستردهای در سراسر جامعه و بهویژه در حوزه آموزش عالی و دانشگاهها شد. این پیشرفت امروزه در کمیت و کیفیت دانشگاهیان کاملاً محسوس و چشمگیر است.
یکی از این تفاوتهای فاحش به تعداد دانشجویان قبل و بعد از انقلاب اسلامی بازمیگردد. در دوران قبل از انقلاب اسلامی، کشور تنها ۱۵۰ هزار دانشجو داشته است؛ اما با پیروزی انقلاب اسلامی، در حال حاضر سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مشغول به تحصیل هستند. یکی دیگر از این تفاوتها «عدالت آموزشی» بود. بیتوازنی و نابرابری فرصتها در آموزش عالی ایران قبل از انقلاب، واقعیتی غیرقابل کتمان و انکار بود.
حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در گفتوگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه دانشگاهها قوه محرکه حرکت جامعه به سمت اهداف هستند، خاطرنشان کرد: هدف بزرگی که ملت ایران در انقلاب اسلامی رقم زد و ۴۴ سال پای آن ایستاد این است که پرچم عزت و کرامت مستضعفان جهان و ملت ایران را در عالم متبلور کرد.
بیشتر بخوانید:
وی افزود: پذیرش این مسئولیت در وهله اول بر دوش نخبگان، فرهیختگان و عالمان یک جامعه است و دانشگاهها محل این حضور این افراد هستند.
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه بهنوعی اهداف بلندی که در مطالبات ملت، در قانون اساسی، در مطالبات رهبری، در آرمانهای شهدا و فداکاران نظام داریم، با دانشگاهها است، گفت: مسئولیت بزرگ رشد دادن جامعه، تحول درونی و سپس حرکت دادن جامعه به سمت اهداف متعالی به دوش دانشگاهیان است و آینده روشن و مسیر سرافرازانه امروز کشور علیرغم تمام فتنهها در حال حرکت است و دانشگاهها پیشروی این حرکت هستند.
وی در پایان با تأکید بر اینکه نظام علمی کشور با انقلاب اسلامی به قلهها رسیده است و امروز ۲ درصد تولید دانش جهانی را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: افتخارات فراوانی در علوم مختلف بهدستآمده که همگی ناشی از حرکتی بود که به رهبری امام (ره) و در دل مردم رخ داد.
انتهای پیام/