تولید بذر هیبرید چغندر توسط یک شرکت دانشبنیان
جواد گوهری مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا در مورد محصول تولید بذر هیبرید چغندر در کشور گفت: چغندریکی از انواع سبزیجاتی است که بذر هیبرید آن به منظور افزایش بهره وری و تامین نیاز کشاورزان داخل کشور و همچنین کاهش مصرف آب در این زراعت تولید میشود.
وی مشتریان این محصول را کشاورزان و کارخانههای تولید کننده قند و شکرعنوان کرد و افزود: بذرهیبریدی از عوامل افزایش تولید کشاورزی است که برای سبز شدن بیشتر گیاهان و مقاومت در مقابل بیماریها استفاده میشود. رشد سریعتر این نوع بذر از ویژگیهای مهم این محصول است.
وی صادرات این محصول را به کشورهایی همچون قزاقستان، تاجیکستان، چین و روسیه عنوان کرد و در مورد ادامه این روند در سایر کشورها اظهارامیدواری کرد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان نوع یک در مورد رقابت این محصول با محصول مشابه خارجی، اظهارکرد:محصول دانش بنیان ما رقیب شرکتهای معتبر اروپایی است؛ به طوری که سالیانه حدود ۳۰ هزاریونیت بذر چغندرقند با ارزش تقریبی یکصد میلیارد ریال بفروش میرسد که این مهم با توجه به محدودیتهای بازار جهانی افزایش یافته است و ۲۰ درصد سهم بازار بذر چغندرقند کشور در اختیار این شرکت است.
او ایجاد بستر لازم برای انتقال عملیات تولید بذر شرکتهای اروپائی وارد کننده بذر به داخل کشور با توجه به وجود اقلیم مناسب و کارخانههای مجهز و پائین بودن هزینهها را از دستاوردهای این شرکت در راستای «بذر هیبرید چغندر» اعلام کرد و گفت: ایجاد تنوع در سبد کالایی، افزایش کیفیت و افزایش تولید بذر سایرگیاهان از چشم انداز این شرکت است.
وی در ادامه با بیان اینکه عدم کنترل بر واردات بذرهای هیبریدی در کشور و تسهیلات مکفی از مهمترین چالش در حوزه تولید محصولات کشاورزی است، اظهارکرد: شرکتهای دانش بنیان برای ادامه تولید محصولات در کشور نیاز به حمایت دارند در غیر اینصورت امکان توسعه وجود ندارد.
گفتنی است، این شرکت دانش بنیان درسال گذشته در مسابقه کارویا شرکت کرده و موفق به جذب سرمایه ۴ میلیارد تومانی از سوی سرمایه گذاران شد.
انتهای پیام/