دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در استقلال سیاست و کیاست وجود ندارد؛ چرا سرمربی سابق باید عضو هیات مدیره شود؟

فرزامی: مدیران استقلال مدام مصاحبه می‌کنند، مدیران پرسپولیس سکوت

فرزامی: مدیران استقلال مدام مصاحبه می‌کنند، مدیران پرسپولیس سکوت
عضو سابق هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: مصاحب‌های متعدد مدیران این باشگاه آن‌ها را به اشتباه می‌اندازد، ولی سکوت مدیران پرسپولیس باعث شده تا به تیم‌شان آسیب وارد نشود.
کد خبر : 826636

حمیدرضا نقیبی- غلامحسین فرزامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، در مورد اینکه چه دیدگاهی در خصوص عملکرد هیات مدیره باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس دارد، اظهار داشت: افرادی در رأس مدیریت این دو باشگاه هستند که جایگاه‌شان آنجا نیست اما با این فرق که هیات مدیره پرسپولیس سکوت می‌کنند و فقط مدیرعامل این باشگاه حرف می‌زند. در استقلال تمام مدیران حرف می‌زنند و خبری از سیاست و کیاست رازداری نیست. پرویز مظلومی و دیگر اعضای هیات مدیره استقلال مدرک مدیریت ندارند. در پرسپولیس اگر ندارند هم با سکوت این مسئله را موضوعی نمی‌کنند تا تیم آسیب ببیند. مدیران استقلال وقتی زیاد صحبت می‌کنند دچار اشتباه می‌شوند. خودشان می‌برند و می‌دوزند اما به نتیجه مورد انتظار نمی‌رسند.

**مدیریت سرخابی‌ها سواد ورزشی و سیاسی می‌خواهد

وی ادامه داد: از طرفی ماجرای واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس چه شد؟ مگر قرار نبود سهام دو باشگاه واگذار شود و مردم صاحب این باشگاه‌ها شوند؟ مردم پول داده‌اند و می‌خواهند از سهامی که خریداری کردند صاحب سود و منفعت شوند. کسانی که پول دادند آگاهی کافی از شرایط واگذاری نداشتند. بهتر است سرنوشت آنهایی که پول دادند مشخص شود ولی بعید می‌دانم واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی شدنی باشد. در بحث مدیریت هم استقلال مدیرانی می‌خواهد که سواد ورزشی و سیاسی داشته باشند و بتوانند امور باشگاه را به درستی اجرا کنند. این مدیران باید بتوانند از هیات مدیره دفاع کنند و منافع باشگاه را مدنظر داشته باشند. سازمانی که اعضای هیات مدیره باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس را منصوب می‌کند باید مطلع باشد و هر کسی را به این سمت مهم منصوب نکند. به نظرم با اطلاع کافی اعضای هیات مدیره این دو باشگاه انتخاب نمی‌شوند.

**مدیریت باشگاه با فدراسیون فرق می‌کند

عضو سابق هیات مدیره باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: فردی که سرمربی استقلال بوده را به عنوان یکی از هیات مدیره انتخاب کرده‌اند. استقلال مدیری می‌خواهد که قابلیت کار اجرایی داشته باشد، مدیر فنی نمی‌خواهد که پیش از این از روی نیمکت، تیم را هدایت کرده باشد. مدیریت فنی که مربوط به سرمربی می‌شود با مدیریت باشگاه فرق می‌کند و باید دوره آن را دید. نمی‌توان فقط با دیدن ظاهری به جزئیات رسید چون در تمامی لحظات مدیریت باشگاه دیده نشده است. باید از تمامی جوانب مدیریت را شناخت و راهکارهای اجرایی داشت. استقلال و پرسپولیس مدیرانی کاربلد و با تجربه می‌خواهند که بتوانند مشکلات را رفع کنند نه اینکه انبوهی از بدهی‌ها را شاهد باشیم. جای خالی تحصیلات در مدیریت اعضای هیات مدیره استقلال دیده می‌شود. درباره پرسپولیس هم چون مدیران و اعضای هیات مدیره‌اش سکوت کرده‌اند این موضوع مشخص نشده است. البته باید بگویم رضا درویش زمانی که من رئیس فدراسیون اسکواش بودم یکی از کارمندان فدراسیون بود. البته مدیریت باشگاه با مدیریت در فدراسیون فرق می‌کند. 

**نادر لطیفی و علی جباری را وارد هیات مدیره استقلال کنند

وی در واکنش به این موضوع که مشکل اصلی در مدیریت سرخابی‌ها کجاست و افرادی را داریم که بتوانند مشکل را حل کنند، تصریح کرد: ایرادهای مدیریتی اگر وجود نداشت این حجم از بدهی وجود نداشت. همه می دانند این بدهی‌ها مربوط به یک دوره مدیریتی نبوده اما از حجم بدهی‌ها کم نشده و بیشتر شده است. برای همین باید به افرادی فرصت داد که کارنامه مدیریت خوبی داشته‌اند. عباس کردنوری خود را ثابت کرده اما نتوانستند او را نگه دارند. اسم فتح‌الله زاده هم بد در رفته است. ماندن او شاید باری از روی دوش باشگاه برداشته اما مشکلات به طور کامل رفع نشده است. از من خوششان نمی‌آید من هم اصراری ندارم که به هیات مدیره بازگردم. نادر لطیفی و علی جباری هستند که می‌توانند به باشگاه کمک کنند. ضمن اینکه باید هر دو باشگاه واگذار شوند تا بتوان مشکلات آنها را رفع کرد هر چند خیلی زمان ببرد. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب