کمکهای مالی به مدارس باید از طریق درگاه الکترونیکی بانکها صورت گیرد
به گزارش گروه اجتماعی آنا، سید محمد بطحایی در کارگاه آموزشی معاونین توسعه مدیریت و پشتیبانی استانهای کشور که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد، با اشاره به روند برگزاری برنامههای 6 ماه گذشته در آموزش و پرورش، اظهار کرد: تمام برنامهها برای ارتقای کیفیت فعالیتهای آموزشی و پرورشی تنظیم شده است که شرط لازم آن وجود منابع کافی است.
وی آگاهی بخشی از فعالیتهای آموزش و پرورش را بسیار مهم خواند و تصریح کرد: مسیر تحول و تکوین برنامههای مالی آموزش و پرورش را به مدیران ارشد کشور، مجلس شورای اسلامی، مسئولین سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و معاون اول رئیس جمهور گزارش دادهایم.
بطحایی اجرای سیاست ساماندهی نیروی انسانی در آموزش وپرورش در شروع سال تحصیلی جاری را بسیار موفق خواند و افزود: بازنشسته شدن 25 هزار فرهنگی در کنار افزایش 200 هزار نفری جمعیت دانش آموزی بدون ورود حتی یک نیروی انسانی به آموزش و پرورش، نشان از اجرای صحیح این سیاست در استانهاست.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: براساس گزارش مرکز برنامهریزی منابع انسانی فناوری اطلاعات نسبت به سال قبل 15 درصد ساعات حق التدریس کاهش یافته است .
وی خرید خدمات آموزشی از مدارس غیردولتی را در راستای عملیاتی کردن بودجه عنوان کرد و گفت: با انجام این فعالیت علیرغم مشکلات فراوان، قریب به 7600 فرصت شغلی در کشور به وجود آمد.
بطحایی با بیان این که بودجه آموزش و پرورش در سال 94 با رشد 21 درصد همراه است، خاطرنشان کرد: افزایش حقوق 14 درصدی پرسنل و رشد 21 درصدی بودجه استانی باعث میشود که به احتمال زیاد در سال آینده با کسری بودجه مواجه نباشیم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بازنشستگی بیش از 30 هزار فرهنگی در سال 94 عنوان کرد: باید در ساماندهی نیروی انسانی در سال جدید یک پست اداری در مناطق و مدارس حذف شود تا با کمبود نیرو مواجه نباشیم.
وی مالیات ناشی از شرکتهای دولتی و بانکها را بالغ بر 1700 میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: پیش بینی 200 میلیارد تومان از محل کالاهای قاچاق برای تأمین سرانه مدارس بخشی از منابع پایدار بودجه آموزش و پرورش در سال 94 است که میتواند تاحد مطلوبی مشکلات را مرتفع کند.
بطحایی لایحه رتبه بندی معلمان را گامی موثر در راستای ارتقای بهره وری شغلی معلمان خواند و تصریح کرد: این لایحه امروز در دستورکار هیئت دولت قرار دارد و امید است پس از تصویب در هفته آینده به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با بیان این که ورود به فعالیتهای اقتصادی برای آموزش و پرورش همواره با مشکلات و محدودیتهایی مواجه است، تاکید کرد: صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان کارگزار اقدامات مالی با آموزش وپرورش همکاریهایی را دارد که سبب میشود ضریب اطمینان فعالیتهای اقتصادی افزایش پیدا کند.
وی تمرکز زدایی را یکی از سیاستهای اصلی آموزش و پرورش در دولت جدید عنوان کرد و افزود: ادارات کل و مناطق باید در اسرع وقت نسبت به کاهش ارسال بخشنامههای غیرضروری اقدام کنند و در این راستا وزارت آموزش و پرورش نیز کاهش صدور بخشنامه و دستور العمل را در اولویت قرار داده است.
بطحایی از یکپارچه سازی حسابهای مدارس با رعایت اختیارات مدیر خبر داد و گفت: تمام درآمدها، کمکها و هزینه های مدارس باید از طریق درگاههای الکترونیکی بانکها صورت گیرد تا بتوانیم نظارت را به صورت کامل انجام دهیم.
انتهای پیام/