دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 دی 1401 - 15:17
ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی؛

از شرکت‌های دانش بنیان و فناور در حوزه علوم شناختی حمایت می شود

از شرکت‌های دانش بنیان و فناور در حوزه علوم شناختی حمایت می شود
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی حمایت از تجاری سازی طرح ها و محصولات شناختی را سرعت بخشیده است.
کد خبر : 822727

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، به منظور تجاری سازی محصولات و فناوری‌های شناختی و کمک به امر توسعه بازار کسب و کار در این حوزه، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در چارچوب سیاست‌های راهبردی خود از شرکت‌های فناور، دانش بنیان و تیم‌های پژوهشی حمایت می‌کند.

در راستای تحقق این اهداف، با تشکیل کارگروه توسعه زیست بوم، برنامه حمایت از توسعه کسب و کار و تجاری سازی محصولات و خدمات حوزه علوم و فناوری‌های شناختی در دستور کار قرار گرفت.

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این برنامه حمایتی تلاش می‌کند تا شرکت‌های خلاق و فناور، دانش بنیان و تیم‌های پژوهشی بتوانند با توسعه فعالیت‌های خود محصولات و خدمات شناختی را به بازار مصرف عرضه نمایند.

این حمایت‌ها، متناسب با چرخه عمر محصول و سطح بلوغ فناوری، از خدمات توانمندسازی شامل مشاوره فنی، مطالعات بازار، طرح کسب و کار، اخذ مجوز‌ها و ... تا تامین مالی از طریق تسهیلات متنوع را در بر می‌گیرد.

در سال جاری، سقف حمایت‌های ستاد در حوزه توانمندسازی برای تدوین گزارش‌های پیش امکان سنجی ۷ میلیون تومان، امکان‌سنجی ۱۵ میلیون تومان، تحقیقات بازار ۲۰ میلیون تومان و طرح کسب و کار ۲۵ میلیون تومان تعیین شده است که هفتاد درصد هزینه‌ها توسط این ستاد تامین می‌شود.

ستاد در بخش توسعه بازار محصولات نیز دو نوع بسته حمایتی در قالب یارانه فروش تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و ۶۰درصد فاکتور یا قرارداد برای اولین سال و ۳۰درصد فاکتور یا قرارداد برای سال دوم و همچنین تسهیلات لیزینگ تا سقف ۷۰درصد مبلغ فاکتور یا قرارداد برای محصولات مورد تایید ستاد را مد نظر قرار داده است.

حمایت از توسعه شتابدهنده‌ها از طریق کمک به برگزاری برنامه‌های پیش‌شتابدهی و اعطای سرمایه بذری به تیم‌های استارت اپی نیز از خدمات دیگر ستاد است. بر این اساس برای برنامه پیش شتابدهی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان جهت هزینه‌های اجرایی رویداد، فراخوان، داوری و منتورینگ اولیه تیم‌ها در اختیار شتابدهنده قرار می‌گیرد.

برای حمایت از تامین سرمایه بذری تیم‌های استارت اپی نیز تسهیلات قابل تبدیل به حمایت بلاعوض به شتابدهنده اعطا می‌شود. سقف این تسهیلات برای هرتیم ۱۵۰ میلیون تومان و میزان اعتبار هر شتابدهنده ۶۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

بسته‌های حمایتی در این بخش درصورتی به شتابدهنده اختصاص می‌یابد که موضوع فعالیت استارت اپ به تایید ستاد رسیده و شتابدهنده حداقل ۲۰درصد مبلغ قرارداد شتابدهی را به تیم پرداخت کرده باشد.

ستاد به منظور تامین مالی شرکت‌ها در مراحل مختلف نیز تسهیلات متنوعی پیش‌بینی کرده است که بر اساس پیشرفت کار، پس از ارزیابی و تعیین شرایط، در قالب نمونه‌سازی، سرمایه در گردش یا انواع دیگر، در اختیار شرکت قرار خواهد گرفت.

شرکت‌های فناور، دانش بنیان و شتابدهنده‌های فعال در حوزه علوم شناختی متقاضی بهره‌مندی از حمایت‌های فوق می‌توانند درخواست‌های خود را به آدرس ایمیل Info@cogc.ir ارسال کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب