هلال ماه جمادی الاول ۱۴۴۴ قابل رویت است
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، برای رویت ماه عواملی، چون زمان غروب خورشید و ماه و اختلاف آن، مختصات خورشید و ماه و جدایی زاویهای آن دو، درصد روشنایی هلال و... موثر هستند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی برنامهها و ابزارهای پیشرفتهای وجود دارند که با محاسبات رایانهای و طبق معیارهای ریاضی و تجربی این عوامل را برای بیشتر نقاط زمین در نظر میگیرند و الگوهای رویت پذیری هلال ماه را پیش بینی و ترسیم میکنند.
هلال ماه جمادی الاول در ایران در روز سه شنبه ۳ آذر ۱۴۰۱، قابل رؤیت نیست. زمان مقارنه ماه و خورشید به وقت تهران ساعت ۰۲:۲۷ روز سه شنبه ۳ آذر ۱۴۰۱ برابر با ۲۹ ربیع الثانی ۱۴۴۴ و مطابق با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۲ میلادی اتفاق خواهد افتاد.
طبق تصویر، هلال ماه جمادی الاول ۱۴۴۴ هجری قمری در غروب روز سه شنبه ۳ آذر ۱۴۰۱ هجری شمسی در ایران به هیچ وجه قابل رصد نیست. در ناحیه هاشورخورده هلال ماه جدید را نمیتوان دید، زیرا لحظه ماه نو هنوز رخ نداده است. در قسمت صورتی رنگ، ماه قبل از خورشید غروب میکند.
هلال ماه جمادی الاول ۱۴۴۴ هجری قمری در غروب روز چهار شنبه ۴ آذر ۱۴۰۱ هجری شمسی، در همه مناطق کره زمین و در ایران به سهولت و با چشم غیر مسلح دیده میشود.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/