دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1395 - 09:15
بانوی المپیکی قایقرانی ایران در گفت‌و‌گو با آنا:

قول می‌دهم در المپیک آبروداری کنم/ در مسابقات رسمی بدنمان قفل می‌کند

بانوی المپیکی کشورمان گفت: من برای المپیک تمام تلاشم را می کنم که بهترین نتیجه را کسب کنم و همانطور که اولین سهمیه در قایقرانی را کسب کردم قول می‌دهم که نتیجه قابل قبولی هم در المپیک کسب کنم
کد خبر : 81257

به گزارش‌ خبرنگار‌ ورزشی‌آنا،‌ تیم‌ملی روئینگ ایران قراربود تمام بار‌ المپیک قایقرانی را به دوش بکشد اما در‌ مسابقات انتخابی‌ المپیک برخلاف پیش‌بینی‌ها خوب ظاهر نشد و عملکرد ضعیف روئینگ‌کاران نشان داد زنگ ‌خطر جدی برای‌ قایقرانی ایران به صدا درآمده است. از ‌بین تیم‌ملی روئیگ مردان و بانوان تنها «مهساجاور» برای ایران موفق به کسب سهمیه المپیک شد و قایقران دیگر از رسیدن به ریو بازماندند.


مهسا جاور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی آنا بعد از کسب سهمیه المپیک ریو گفت: «‌همان‌طور که می‌دانید تمام کشورها و قایقرانان برای کسب سهمیه المپیک تلاش خود را می‌کنند و به هیچ وجه نمی‌خواهند که سهمیه از دست‌شان برود. همین موضوع باعث شده‌ بود که ر‌قا‌بت‌های انتخابی روئینگ از سطح قابل توجهی برخوردار باشد و هر قایقرانی برای رسیدن به هدفش تلاش زیادی را انجام دهد. تمام حریفان من هم با آمادگی کامل به این ر‌قا‌بت‌ها آمده بودند و خوشحالم که توانستم اولین سهمیه قایقرانی ایران در المپیک را کسب کنم.»


وی‌افزود: «‌در این مسابقات رقبایم به قدری قدرتمند بودند که من فکر نمی‌کردم با مدال نقره بتوانم سهمیه المپیک را کسب کنم، اما خوشبختانه رکورد من نسبت به حریفان دیگر بهتر بود و توانستم با مدال نقره به سهمیه المپیک برسم. در این سال‌ها به خصوص بعد از باز‌ی‌های آ‌سیا‌یی اینچئون اردوهای مداوم و پشت سر همی را برگزار کردم و در تمامی آنها با جدیت کامل شرکت کردم تا بتوانم به آنچه می‌خواهم برسم و امروز خوشحالم که زحماتم به بار نشسته است»


بانوی المپیکی ایران در مورد نتایج ضعیف کاروان ایران در رقابت‌های کسب سهمیه المپیک‌ اظهار کرد: «‌باتوجه به اینکه اردوهای ما با تیم مردان جدا بود اطلاعاتی در مورد رکورد آنها ندارم و تمام هدفم تمرکز بر روی کار خودم بود. اما در کل سطح مسابقات بسیار بالا بود و باید با آمادگی کامل حضور پیدا می کردیم تا می‌توانستیم سهمیه المپیک را به دست می‌آوردیم»


جاور‌ همچنین در‌ مورد برنامه‌های فدراسیون برای رسیدن به آمادگی کامل تا قبل از المپیک‌ ریو گفت :«‌خوشبختانه فدراسیون در این مدت طبق برنامه شرایط و امکانات لازم را در اختیار ما قرار داده‌ است. یکی از مشکلات ما در ایران است که در پیست استاندار تمرین نمی‌کنیم و همین موضوع بر روی تمرینات ما اثر منفی گذاشته است. اردوهای ما در دریاچه آزادی برگزار می‌شود که جای مناسبی برای تمرین نیست امیدوارم شرایطی فراهم شود که به اردوهای برون‌مرزی اعزام شویم و در پیست های استاندار تمرین کنیم.»


بانوی المپیکی کشورمان همچنین ادامه داد: «‌اگر اردوهای تدارکاتی مناسبی داشته باشیم و در پیست‌های استاندار تمرین کنیم به طور حتم آمادگی ما برای المپیک بیشتر خواهد شد. باتوجه به اینکه پیست‌های مناسب نداریم و در سدهای اطراف مشغول تمرین هستیم در مسابقات رسمی و بین المللی بدنمان قفل می کند و نمی‌توانیم تمرکز کنیم و رکاب بزنیم.»


وی همچنین به انتقادهایی که قبل از مسابقات انتخابی المپیک به ‌افشین فرزام سرمربی دختران روئینگ‌کار می شد، اشاره کرد و گفت: «‌متاسفانه این انتقادها همیشه بوده و بعد از این هم خواهد بود در حالی که اگر عملکرد تیم روئینگ دختران را در این چندسال اخیر بررسی کنیم متوجه می شویم نه تنها دختران روئینگ‌کار ضعیف عمل نکردند بلکه هر سال بهتر از سال بعد ظاهر شدند که همه این‌ها در سایه توجه کادر فنی محقق شده است.»


جاور در پایان به پاداشی که کمیته ملی المپیک به او اختصاص داده بود، اشاره کرد و گفت: «به محض ورود به ایران کیومرث هاشمی، رئیس کمیته ملی المپیک برای استقبال ما به فرودگاه آمد و همان جا به ما پاداش دادند که همین موضوع انگیزه من را بالا برد. البته فدراسیون هم قول پاداش را به من داده است که امیدوارم محقق شود. من برای المپیک تمام تلاشم را می‌کنم که بهترین نتیجه را کسب کنم و همانطور که اولین سهمیه در قایقرانی را کسب کردم قول می‌دهم که نتیجه قابل قبولی هم در المپیک کسب کنم و آبروداری کنم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب