دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مهر 1401 - 12:57
مدیر یک شرکت دانش‌بنیان مطرح کرد؛

دشواری تهیه مواد اولیه؛ چالشی جدی برای دانش‌بنیان‌ها

دشواری تهیه مواد اولیه؛ چالشی جدی برای دانش‌بنیان‌ها
مرتضی شالی معتقد است که تهیه مواد اولیه مورد نیاز مستلزم نقدینگی‌ بسیار زیاد است که عدم بازگشت سرمایه برای شرکت‌های دانش‌بنیان مشکلاتی را به وجود می‌آورد.
کد خبر : 808351

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران نانو در شرایطی به کار خود پایان داد که دانش‌بنیان‌های این حوزه ضمن معرفی محصولات و خدمات خود، بیش از پیش اقتدار صنعت نانو ایران و امکان بهره‌گیری از محصولات این صنعت را در زندگی روزمره نمایان ساختند. حال که شرکت‌های فعال در صنعت نانو ایران با دست پر در نمایشگاه حاضر شدند، می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی مربوطه آستین همت را بالا زده و بیش از گذشته برای تجاری سازی محصولات نانویی برنامه ریزی کنند.

مرتضی شالی، مدیر کارخانه یک شرکت دانش‌بنیان در حاشیه برگزاری نمایشگاه ایران نانو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره چالش‌ها و مشکلاتی که بر سر راه توسعه کسب و کار خود با آن مواجه شده‌اند، گفت: ما با شرکت‌های دولتی و مهم کشور طرف حساب هستیم. آن‌ها مقرراتی دارند که ما باید بر اساس آن پیش برویم و برای محصولاتی که تحویل می‌دهیم، دریافتی داشته باشیم. در کنار آن تهیه مواد اولیه به صورت نقدی هست و با مشکل تهیه می‌شود. ما بخشی از آن را در ایران و بخش دیگر را از خارج از کشور می‌گیریم. تهیه ملزومات مورد نیاز مستلزم نقدینگی‌ بسیار زیاد است که عدم بازگشت پول ما را اغلب اوقات با مشکل مواجه می‌کند. مشکلات روزمره دیگری هم از جمله نیروی انسانی، کارهای اداری و ... هم هستند که برای تولیدکننده پیش می‌آید.

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا

وی در مورد استفاده از فناوری نانو در محصولات این شرکت اظهار کرد: با توجه به اینکه شرکتی دانش‌بنیان هستیم سعی کردیم مواردی که به تولید مربوط می‌شوند را خودمان حل کنیم. ما می‌توانیم از فناوری نانو در تولیداتمان استقاده کنیم. از آن‌ جایی که بحث فناوری نانو در کشور به خوبی جا افتاده است در تلاش هستیم به سمت شرکت‌هایی برویم که از این فناوری بهره می‌گیرند تا بتوانیم هزینه‌های خود را براساس آن پایین بیاوریم.

شالی درباره حضور این شرکت در بازارهای بین‌الملل خاطرنشان کرد: در بازار بین‌الملل با شرکت‌های شمالی از جمله ترکمنستان و تاجیکستان و ... فعالیت داریم. همچنین با شرکت‌هایی در آفریقای جنوبی، عراق، افغانستان همکاری داریم. با توجه به تحریم‌هایی که در کشور وجود دارد، نتوانستیم در بحث صادرات گسترده‌تر عمل کنیم. با توجه به اینکه ما شرکت دانش بنیان هستیم در تلاش بوده‌ایم که با مسائل علمی کشور پیش برویم. خیلی از کشور‌های خارج از کشور هم به خاطر رعایت استاندارد‌های مورد نیاز راحت‌تر با ما همکاری می‌کنند.

مدیر کارخانه این شرکت دانش‌بینان عنوان کرد: این شرکت تولید کننده پیچ و مهره و تعمیرکننده شیر آلات و اتصالات برای نفت، گاز و پتروشیمی است. این مجموعه در شهرک صنعتی پرند قرار دارد و مجهز به همه دستگاه‌های روز دنیا است. ضمن اینکه ما برای نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع مهم کشور تولیدات داریم. همچنین آزمایشگاه ۱۷۰۲۵ ایجاد کردیم. استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ ISO استانداری بین‌المللی و تخصصی ویژه آزمایشگاه‌های آزمون و کالیبراسیون است که به احراز صلاحیت این آزمایشگاه‌ها می‌پردازد. استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ ISO الزامات کلی برای احراز صلاحیت انجام آزمون‌ها و همچنین نمونه برداری را توسط ازمایشگاه‌ها مشخص می‌کند. هدف از ایجاد آزمایشگاه ۱۷۰۲۵ اهمیت به کیفیت کار و اطمینان خاطر کارفرما بوده است.

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب