ناتوان و بیرمق مثل کشتی فرنگی/ آقای بنا چرخه انتخابی کجای برنامههای شما جا دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، کشتی فرنگی در رقابتهای جهانی بیرمق و ناتوان ظاهر شد؛ محمد بنا و شاگردانش در آوردگاه جهانی برخلاف تصورات بسیار ضعیف ظاهر شدهاند. این تیم در شرایطی به میدان جهانی رفت که کشتیگیران با نظر و سلیقه آقای خاص انتخاب شده بودند و تنها در سنگین وزن براساس چرخه انتخابی و عدالت، کشتیگیر مورد نظر انتخاب شده بود وگرنه در تمامی اوزان، آقای خاص کشتیگیران را انتخاب و روانه مسابقات جهانی کرد، اما در نهایت این تیم بدون کسب مدال طلا و تنها با دو نقره و یک برنز و عنوان پنجمی به کار خود پایان داد. مسابقات جهانی در این دوره با غیاب روسیه برگزار شد؛ قدرت برتر کشتی فرنگی غایب بزرگ این مسابقات بود و طبیعی است در چنین شرایطی انتظارات از تیم ایران بالا رفت تا جایی که همه انتظار قهرمانی داشتهاند؛ اما کشتیگیران نه تنها روی سکو نرفتند بلکه ناتوانتر از حد خود ظاهر شدهاند.
زنگ خطر کشتی فرنگی به صدا درآمد
مسابقات جهانی و کسب چنین نتیجه ضعیفی یک سوال برای آقای خاص به همراه داشت؛ چرخه انتخابی در کجای برنامههای آقای بنا جای دارد؟! مگر نه اینکه چندماه پیش قهرمانان سابق کشتی فرنگی از امید نوروزی تا قاسم رضایی و سعید عبدولی بارها نحو انتخاب کشتیگیران را به باد انتقاد گرفتهاند، اما مگر گوش شنوایی بود؟ تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی خسته و بیرمق و بیانگیزه ظاهر شد تا نشان دهد راهی که آقای خاص برای انتخاب کشتیگیران در نظر گرفت به ترکستان رفت. محمد بنا چند ماه مانده به مسابقات جهانی مدام از تیمش صحبت میکرد و به زعم او بهترین تیم روانه جهانی میشود و کولاک میکند؛ اما نه تنها کشتیگیران بهترین نبودند بلکه از تیمهایی مثل ترکیه، صربستان و آذربایجان هم ضعیفتر ظاهر شدند. کشتی از نفس افتاده در بلگراد صربستان با یک کوچ ضعیف مدعی قهرمانی در جهان نبود و بدون شک اگر این رویه ادامه پیدا کند باید از همین حالا نگران کشتی فرنگی در المپیک ۲۰۲۴ باشیم.
چرخه انتخابی در کجای برنامههای آقای بنا جای دارد؟!
محمد بنا زحمات زیادی برای کشتی فرنگی کشیده و هیچ کس منکر آن نمیشود؛ اما آقای خاص کشتی باید بداند عبور کشتیگیران از چرخه انتخابی یک مسیر روشن و هدفمند است که فدراسیون هم مدعی است برای آن وقت زیادی صرف کرده است، اما چرا بنا زیر بار چرخه انتخابی نمیرود؟ سوالی است که هنوز پاسخ روشنی به آن داده نشده است. کشتیگیران با انتخاب کشتیگیران توسط محمد بنا ضعیفترین نتیجه را به بار آوردهاند، ولی در مقابل امین میرزازاده که در سنگین وزن از چرخه انتخابی عبور کرد و به تیم ملی رسیده بود توانست بهتر از همه ظاهر شود؛ اگرچه میرزازاده در فینال به مدال نقره رسید، اما او مقابل رضا کایالپ فرنگیکار مدعی و با تجربه به میدان رفته بود ولی با این حال نمایش خوبی داشت.
آقای بنا اسمها هیچ وقت تضمین موفقیت نمیکنند...
با این حال پرونده تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی بسته شد و محمد بنا هم تصمیم جدی برای خداحافظی از این تیم گرفته است، البته فدراسیون اعلام کرده باید این موضوع را بررسی کند، اما مسئلهای که از همه مهمتر است اینکه کشتی فرنگی باید رویه خود را تغییر دهد؛ ما در بلگراد بهترین نبودیم چرا که اگر بودیم کشتیگیران به حریفان گمنام و معمولی نتیجه را واگذار نمیکردند. این مسابقات نشان داد کشتی فرنگی راهی طولانی در پیش دارد و اسمها هیچ وقت تضمین موفقیت نمیکند. علی ارسلان نمونه بارز این موضوع بود؛ کشتیگیری که به هر دلیلی مورد حمایت بنا نبود و سالها پشت درهای بسته ماند اما سال گذشته راهی صربستان شد تا آروزهای بربادرفته خود را محقق کند؛ ارسلان فقط ده ماه فرصت داشت تا خودش را ثابت کند و اتفاقا این کار را هم به خوبی انجام داد و توانست در اولین حضورش در مسابقات جهانی به مدال خوشرنگ طلا برسد؛ مدالی که میتوانست سهم ایران باشد. امثال علی ارسلانها در کشتی فرنگی بسیار زیاد هستند که سالهاست به خاطر نگاه سلیقهای بیرون از گود نشستهاند، امید است که این بار کشتی فرنگی با هر مربی چرخه انتخابی را در دستور کار قرار دهد تا این چنین کشتی فرنگی بهتزده از کسب نتایج ضعیف نباشد.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/