کنترلر هوشمند یخچالهای صنعتی و خانگی تولید شد
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ حسین هراسی مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا فعالیتها و کارکردهای این شرکت را تشریح و بیان کرد: شرکت سال ۱۴۰۰ در راستای تولید تجهیزات الکترونیکی و انرژیهای نو راهاندازی و با بهکارگیری دانش، تجربه و نیروهای متخصص سبب ارائه محصولات متنوع و باکیفیت شد.
وی افزود: این شرکت به تدریج تحولات قابل توجهی در تولید محصولات خود به وجود آورد و توانست سهم زیادی از بازار لوازم کنترلرهای حرارتی و برودتی را از آن خود کند. این تحولات همچنان مسیر صعودی خود را پشت سر گذاشت و این برند اکنون دارای کارگاهی در مرکز رشد فناوری واحد دانشگاهی اردبیل و کارمندان متخصص در این حوزه است.
اینورتر سولار ۵ کیلووات در مرحله پیشتولید
فعال حوزه دانشبنیان و فناوری گفت: شرکت در حوزه مهندسی برق الکترونیک و انرژیهای نو(خورشیدی) فعال بوده و محصولات در بخشهای کنترلرهای برودتی و حرارتی، روشنایی و مبدلها تولید میشود. ازجمله محصولات تولیدی میتوان کنترلر هوشمند یخچالهای صنعتی و خانگی با منبع تغذیه سوئیچینک، چراغ اضطراری سنسوردار با قابلیت شارژی با تغذیه سوئیچینگ و درایو موتورهای الکتریکی ۲.۲ کیلووات و ۷.۵ کیلووات را ذکر کرد. اینورتر سولار ۵ کیلووات نیز در مرحله پیشتولید است.
هراسی، محصول تولیدی شرکت متبوع خود را در دورههای گذشته بهصورت وارداتی عنوان و بیان کرد که با مطالعات و تحقیقات انجام شده نمونه بهینهسازی و بومی محصول را تولید کردیم و اکنون مصارف آن در بخش برودتی و حرارتی است. این شرکت دانشبنیان در کسب درآمدهای غیرشهریهای دانشگاه هم نقش دارد.
دارنده ۲۰ مقام ملی در مسابقات رباتیک بیان کرد: با توجه به شعار سال و مسیر گام دوم انقلاب که انتظار همکاری و حمایت بیشتری از مسئولان و ارگانها داشتیم؛ اما با کارشکنی و عدم حمایت مسئولان مواجه شدیم. فعلاً حمایت دانشگاه در حد استقرار در مرکز رشد بوده و سایر مسئولان استانی و کشوری تا به این لحظه با توجه به وعدههای خود عمل نکردهاند و هیچگونه حمایت و تسهیلاتی در کار دریافت نکردهایم.
مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان تشریح کرد: ارزش نهادن به واحدهای فناور و حمایتهای مادی و علمی برای رشددادن به محصولات آنها، موجب افزایش تولید، اشتغال آفرینی و تربیت نیروهای فنی میشود. اعزام واحدهای فناور به نمایشگاههای بینالمللی نیز میتواند در کسب تجربه کمک حال این واحدها و مراکز علمی و فناوری باشد.
هراسی یادآور شد: بحران کرونا همانطور که در کل دنیا باعث ضرر و زیان شد برای واحدهای فناور هم مشکلاتی به وجود آورد. تیم تحقیق و توسعه شرکت در این دوره موفق به طراحی و ساخت مانیتورینگ علائم حیاتی با قابلیت ارسال اطلاعات آنلاین برای پزشک شد که عدم حمایت از طرف مسئولان سبب شد به مرحله تجاری نرسد.
گفتگو از هاشم پورزاهد
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/