دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 شهريور 1401 - 14:07

چالش ادامه‌دار کمیته ملی المپیک و وزارت/ آب پاکی پولادگر روی دست مسئولان سوارکاری

چالش ادامه‌دار کمیته ملی المپیک و وزارت  آب پاکی پولادگر روی دست مسئولان سوارکاری
در شرایطی که رئیس فدراسیون سوارکاری در تلاش است تا انتخابات را به تأیید وزارت ورزش و جوانان برساند اما پولادگر آب پاکی را روی دست آن‌ها ریخت و صحبت از برگزاری مجدد انتخابات کرد.
کد خبر : 805382

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، انتخابات فدراسیون سوارکاری یکی از عجیب‌ترین انتخابات بود؛ در خردادماه سال جاری مجمع انتخاباتی این فدراسیون در شرایطی برگزار شد که نماینده وزارت ورزش وجوانان در این انتخابات شرکت نکرد، ولی نماینده کمیته ملی المپیک حضور پیدا کرد و انتخابات را برگزار کردند.

پس از پایان مجمع، مسعود خلیلی برای دومین بار سکان هدایت فدراسیون سوارکاری را برعهده گرفت، اما بلافاصله وزارت ورزش و جوانان واکنش نشان داد که این انتخابات مورد تأیید آن‌ها نیست!

این بلاتکلیفی مدت‌ها ادامه پیدا کرد تا اینکه هفته گذشته مسعود خلیلی به وزارت‌خانه رفت تا در دیدار با حمید سجادی و پولادگر موضوع انتخابات را بررسی کنند؛ البته این جلسه پشت در‌های بسته برگزار شد و هیچ خبری از این جلسه محرمانه رسانه‌ای نشد.

در نهایت با وجود برگزاری جلسه، این بلاتکلیفی همچنان ادامه داشت و حتی وزیر ورزش و جوانان هم اعلام کرد تصمیماتی گرفته شده که به زودی اعلام خواهد شد. البته امروز پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای آب پاکی را روی دست مسئولان فدراسیون سوارکاری ریخت و به صراحت اعلام کرد: «انتخابات فدراسیون سوارکاری قطعا باید تسریع شود. معذوراتی برای انتخابات کمیته داشتیم، حالا دیگر معذورات نداریم و انتخابات سوارکاری هم برگزار می‌شود. اگر بعضی از افراد در داخل کشور منافع شخصی‌شان را بر منافع ملی ترجیح ندهند هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شود.»

با توجه به برخی صحبت‌ها به نظر می‌رسد خلیلی خیلی زود باید با صندلی ریاست فدراسیون سوارکاری خداحافظی کند، هر چند که او در صحبت‌های خود به تبعات این اقدام هم اشاره کرده و گفته است: «زمانی انتخابات دوباره برگزار می‌شود که رئیس استعفا داده باشد تا اصلا انتخاباتی برگزار نشده باشد؛ درباره فدراسیون سوارکاری هیچ یک از این موارد اتفاق نیافته بنابراین اینکه بگوییم انتخابات باید دوباره برگزار شود درست و قانونی نیست و ممکن است حتی تبعاتی داشته باشد.»

حال باید دید در روز‌های آتی چه سرنوشتی برای فدراسیون سوارکاری رقم می‌خورد؛ البته طبیعی است که خلیلی در تلاش است تا ریاست خود را در فدراسیون سوارکاری ابقا کند و به همین منظور یک متن حقوقی هم از سوی فدراسیون تنظیم شده و در اختیار وزارت‌خانه گذاشته شده است.

از آن طرف وزارت ورزش و جوانان هم روی موضع خود پافشاری دارد و به دنبال برگزاری مجدد انتخابات است. باید دید سرنوشت این انتخابات به کدام سمت خواهد رفت. وزارت ورزش و جوانان و به خصوص وزیر ورزش در روز مجمع کمیته ملی المپیک به ظاهر نشان داد با کمیته ملی المپیک موضع ندارند و روابط خوبی دارند، اما تأیید این انتخابات از سوی کمیته و رد آن از سوی وزارت ورزش و جوانان یک شکاف عمیق ایجاد کرده و نشان داد این روسا شاید در ظاهر روابط حسنه‌ای دارند، اما در عمل هر کدام به دنبال قدرت‌نمایی هستند!

در حال حاضر با اعلام پولادگر انتخابات فدراسیون سوارکاری هم در دستور کار قرار گرفته، اما اینکه با توجه به تغییراتی که در بدنه کمیته ملی المپیک رخ داده این اصرار به برگزاری انتخابات از سوی وزارت همچنان ادامه دارد در روز‌های آتی مشخص می‌شود. آیا وزارت ورزش و جوانان روی موضع خود پافشاری می‌کند یا در سکوت، انتخابات این فدراسیون را تأیید می‌کند و با کمیته ملی المپیک همسو می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۵۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب