دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 شهريور 1401 - 14:46
با امضای تفاهم نامه‌ای محقق شد؛

ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری‌های مهارت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه تهران

ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری‌های مهارت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه تهران
برنامه دانشگاه تهران به منظور ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری‌های مهارت‌های دانش‌بنیان، با واگذاری ۱۵ ساله دو مرکز با وسعت بیش از ۷۰ هزار مترمربع به این دانشگاه، وارد فاز عملیاتی شد.
کد خبر : 803721

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران و غلامحسین حسینی‌نیا، رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور امروز دوشنبه ۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ در راستای ایجاد اردوگاه مهارت‌آموزی ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران و ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری‌های مهارت‌های دانش‌بنیان، دو موافقت‌نامه امضا کردند که بر اساس آن حق بهره‌برداری از دو مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای در کشور به مدت ۱۵ سال به دانشگاه تهران واگذار می‌شود.

بر اساس موافقت‌نامه سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و دانشگاه تهران، حق استفاده و بهره‌برداری از مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای اشتهارد به متراژ بیش از ۵۳ هزار مترمربع با هدف ایجاد مجتمع (اردوگاه) مهارت‌آموزی و همچنین عملیاتی کردن طرح کهاد مهارت‌آموزی و طرح مهارت‌آموزی فارغ‌التحصیلان با تاکید بر فناوری‌های IT و سایر فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان، به مدت ۱۵ سال در اختیار دانشگاه تهران قرار می‌گیرد.

در موافقت‌نامه دیگری که امروز بین سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و دانشگاه تهران به امضا رسید، حق استفاده و بهره‌برداری از مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای شماره ۵ شهید مروتی تهران به متراژ بیش از ۱۹ هزار مترمربع و با هدف ایجاد مجتمع نوآوری و فناوری‌های مهارت‌های دانش‌بنیان و به منظور ایجاد چتر مهارت‌آموزی دانش‌بنیان، به مدت ۱۵ سال در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفت.

بر اساس این دو موافقت‌نامه، فضای واگذارشده مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای اشتهارد برای توسعه زیرساخت زیست‌بوم فناوری و نوآوری اعضای هیأت علمی و کارکنان و کارآموزی و مهارت‌آموزی دانش‌بنیان دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و سایر ذینفعان دانشگاه تهران مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور که مجری طرح مهارت‌آموزی دانش‌بنیان اعم از طراحی استاندارد‌های مهارت‌آموزی دانش‌بنیان و مجری طرح آموزش مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار هستند، مورد توافق قرار گرفته است.

راه‌اندازی مجتمع (اردوگاه) مهارت‌آموزی دانش‌بنیان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران، ایجاد شرایط آموزشی مهارتی در محیط واقعی کار در فعالیت‌های دانش‌بنیان و همچنین طراحی دوره‌های آموزش فنی‌وحرفه‌ای مهارتی در حوزه فناوری‌های برافکن برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و طراحی استاندارد‌ها و محتوای آموزشی مهارتی دانش‌بنیان از جمله محور‌های این موافقت‌نامه‌ها است.

دانشگاه تهران در این دو موافقت‌نامه موظف شده است تا پژوهشی در راستای نیاز‌های سازمان فنی‌وحرفه‌ای در زمینه مهارت‌های مورد نیاز مشاغل آینده و آینده مشاغل انجام دهد. همچنین ارائه مشاوره و خدمات تخصصی به سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و اجرای دوره‌های آموزشی ارتقای مهارت و توانمندسازی مربیان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور از خدماتی است که دانشگاه تهران در قالب این موافقت‌نامه به این سازمان ارائه می‌کند.

گفتنی است، این موافقت‌نامه‌ها امروز دوشنبه ۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ به امضای مقیمی و حسینی‌نیا و نیز علی اسدی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، جواد روانبخش، مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان تهران و بهزاد غفاری، مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان البرز رسیده است.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب