فرهنگ اصیل اسلام در محیطهای علمی باید ترویج بیشتری پیدا کند
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، «سند دانشگاه اسلامی» مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، با امضای رئیس جمهور به وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی ارسال و بهوسیله معاونتهای مربوطه به دانشگاهها در مردادماه سال ۹۲ ابلاغ شده است.
در شماره قبلی اسلامی شدن دانشگاهها، به برخی از ویژگیهای دانشجو بهعنوان یکی از عناصر سیاستهای راهبردی اسلامی شدن دانشگاهها پرداختیم.
گفته شد که دانشجو بهعنوان عنصر اثرگذار در سند اسلامی شدن دانشگاهها بهحساب میآید و باید مسئولان مربوطه برای تشویق و زمینهسازی بهمنظور مادامالعمر تلقی کردن تحصیل علم بهعنوان یک ارزش و فریضه اسلامی تلاش کنند.
همچنین اشاره کردیم که نظارت و ارزیابی هدفمند و مستمر علمی و اخلاقی دانشجویان و توصیه و تأکید بر خود ارزیابی آنها، یکی دیگر از کارهایی است که در سند دانشگاه اسلامی به آن اشاره شده است.
در این شماره به نظام برنامهریزی فرهنگی از عناصر سیاستهای اسلامی شدن دانشگاهها میپردازیم.
احیای حفظ و ترویج فرهنگ اصیل اسلام در محیطهای علمی با استفاده از روشهای کارآمد و هماهنگ با محیطهای علمی از جمله اقداماتی است که مسئولان مربوط به سند دانشگاه اسلامی باید نسبت به آن اهتمام ویژهای داشته باشند.
یکی دیگر از مواردی که در سند دانشگاه اسلامی به آن اشاره شده است، توجه به مبانی اسلامی در تدوین نظام برنامهریزی فرهنگی بهمنظور تحقق آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی است.
توجه و تأکید بر توأم بودن نظام برنامهریزی فرهنگی با نظام برنامهریزی درسی، آموزشی، پژوهشی، مدیریتی، اداری و مالی از دیگر مواردی است که در سند دانشگاه اسلامی به آن اشاره شده است.
انتهای پیام/4122/4118/
انتهای پیام/