برگزاری چهارمین همایش علمی زمینشناسی فلات ایران در دانشگاه آزاد زرند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زرند در مراسم افتتاحیه چهارمین همایش علمی زمینشناسی فلات ایران که با حضور استادان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه مندان به حوزه علوم زمینشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی زرند برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که برگزاری این همایش فرصتی باشد برای شناخت بیشتر زمین این زیباترین آفریده خداوند و دانشگاه آزاد اسلامی زرند بتواند در خصوص فراهم کردن فرصت گسترش دانش که وظیفه ذاتی خود میداند توانسته باشد بخشی از انتظارات شما عزیزان را در این زمینه فراهم کرده باشد.
دکتر کاظم نعمت اللهزاده ماهانی گفت: اهمیت زمین و حیات بشر آنقدر زیاد است که همه مراکز بخصوص مراکز علمی مرتبط به این مقوله باید رغبت و توجه بیشتری نشان دهند و ما هم امیدواریم زمینه ارائه یافتههای علمی شما پژوهشگران را فراهم آورده باشیم.
شفیعی: ۱۰۸ مقاله به دبیرخانه همایش علمی زمینشناسی فلات ایران رسید که از این تعداد ۷۲ مقاله پذیرفته شده که ۳۶ مقاله آن بصورت سخنرانی و ۳۶ مقاله دیگر بصورت پوستر ارائه شد |
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی زرند و دبیر کمیته علمی همایش نیز گفت: با توجه به عدم وجود دبیرخانهای درباره بررسی علمی این حوزه، دانشگاه آزاد اسلامی زرند خود را موظف دانست که در این مسیر گام بردارد و خوشبختانه توانستیم با همکاری همه بخشهای دانشگاه چهارمین همایش را برگزار کنیم.
دکتر امیر شفیعی گفت: ۱۰۸ مقاله به دبیرخانه همایش رسید که از این تعداد ۷۲ مقاله پذیرفته شده که ۳۶ مقاله آن بصورت سخنرانی و ۳۶ مقاله دیگر بصورت پوستر ارائه شد.
عضو هیئت علمی واحد زرند افزود: این مقالات در محورهای (تکتونیک، ژئوفیزیک، زمینشناسی اقتصادی، چینه و فسیلشناسی، رسوب و نفت) که مورد داوری و ارزیابی ۲۵ نفر از استادان و متخصصین این رشته قرار گرفته انتخاب و برای ارائه یا پوستر به دبیرخانه معرفی شدند.
رئیس سازمان زمینشناسی استان کرمان به عنوان سخنران ویژه مراسم با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در برگزاری این همایش علمی گفت: با توجه به وجود ۱۵ مرکز آموزش عالی که به تربیت دانشجو و نیروی متخصص زمینشناسی مشغول هستند این مایه مسرت و خوشبختی است که دانشگاه آزاد اسلامی زرند با دارا بودن استادان و هیئت علمی مطرح، صاحب نظر، کارآمد و ظرفیت فوق العاده شهرستان زرند در حوزه زمینشناسی توانسته خود را به عنوان دانشگاهی مطرح در سراسر کشور خود را معرفی نماید. که نمونه بارز این توانمندی نیز برگزاری چهار همایش علمی زمینشناسی است.
رشیدی: با گسترش شاخههای مختلف علمی، رشد شهرنشینی، رشد جمعیت تا ۴۰سال آینده همه و همه باعث شده است تا علم زمینشناسی توجه ویژهٔ شود پیوند رشته زمینشناسی با سایر علوم به جهت توجه به کیفیت زندگی بشر موضوع قابل توجه و تعمق است |
دکتر علی رشیدی افزود: استان کرمان به لحاظ وسعت پهناورترین استان کشور است که یازده درصد از کل مساحت ایران اسلامی را به خود اختصاص داده، این استان همچنین با دارا بودن ۳ میلیون نفر جمعیت دارای شاخصهای بسیاری است که توجه هر محقق و پژوهشگری را به خود جلب میکند.
وی گفت: با توجه به پیچیدگی بیشماری که در حوزه زمینشناختی استان کرمان وجود دارد و از جمله تنوع معدنی بسیار جایگاه ویژهای را به کرمان داده است که در این بین زرند با دارا بودن معادن غنی زغال سنگ و سنگ آهن نیز سرآمد شهرهای استان و کشور است.
رئیس سازمان زمینشناسی کرمان اظهار کرد: با گسترش شاخههای مختلف علمی، رشد شهرنشینی، رشد جمعیت تا ۴۰سال آینده همه و همه باعث شده است تا علم زمینشناسی توجه ویژهٔ شود پیوند رشته زمینشناسی با سایر علوم به جهت توجه به کیفیت زندگی بشر موضوع قابل توجه و تعمق است.
رشیدی از ارائه طرح نقشه راه علوم زمین و معدن از طرف سازمان زمینشناسی استان خبر داده و گفت: این نقشه راه به هیئت دولت ارائه شده است و در آن تاکید شده است بر توسعه همه جانبه کشور با توجه به طبیعت و وضعیت خاص مناطق و توانمند ساختن کشور درباره استفاده بهتر از منابع طبیعی، به حداقل رساندن خسارت به منابع که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است. که امیدواریم بتوانیم در راستای توسعه همه جانبه کشور نقشی ایفا کنیم.
در ادامه کلیه شرکت کنندگان در همایش با حضور در محل ارائه در جریان آخرین یافتههای علمی زمینشناسی کشور قرار گرفتند.
انتهای پیام/