دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1394 - 08:35

محمد بنا: مردم بدانند اگر در المپیک ناکام شدیم بخاطر عدم حمایت از ورزشکاران است/ دولت ما را از بلاتکلیفی نجات دهد

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای من فرقی نمی‌کند چه کسی امروز قدرت دارد و اداره مملکت را بر عهده گرفته است بلکه آنچه در اولویت است و همیشه هم خواهد بود موفقیت ورزش ایران است.
کد خبر : 71178

محمد بنا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در واکنش به این موضوع که چرا رسول خادم بلندگوی تمامی رشته های ورزشی شد و به رئیس جمهور نامه گلایه‌آمیز نوشت، گفت: «بالاخره به عنوان رئیس فدراسیونی که بیشترین مدال را می‌تواند در المپیک بگیرد و شانس اول بالا بردن رنکینگ ایران در جایگاه رده‌بندی است باید اقدام می کرد و صدای اعتراض ورزش ایران را به گوش مردم می‌رساند. خادم باید خودش مستقیما درگیر این مسئله می‌شد تا کشتی‌گیران بدانند که او نسبت به کمبودها بی تفاوت نیست.»


از سه ماه پیش گلایه کردم که فضای ورزش ایران، المپیکی نیست


وی ادامه داد: «من از سه ماه پیش شروع به گلایه کردم چرا که متوجه شده بودم فضای ورزش ایران، المپیکی نیست و پر از کمبود و نقص‌های تاثیرگذاری است که در نتیجه‌گیری ما تاثیر مستقیم دارد. حتی در جلسه‌ای که با وزیر ورزش و جوانان داشتیم به صورت مستقیم نگرانی‌هایم را ابراز کردم و دکتر گودرزی به من گفت بروید با رییس فدراسیون خودتان صحبت کنید. ما پس از شنیدن خواسته‌های او با توجه به داشته‌های‌مان برای برآورده کردن آنها عمل خواهیم کرد.»


سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با بیان این نکته که ورزش در دولت دکتر روحانی در اولویت نیست، تصریح کرد: «در اولین مصاحبه رئیس جمهور زمانی که یکی از خبرنگاران سوالی درباره ورزش و اهمیت آن داشت از سوی دکتر روحانی جوابی داده نشد تا نشان داده شود برای این دولت ورزش در اولویت اول قرار ندارد و آنچنان مهم نیست. درست است که ما مسائل سیاسی و اقتصادی مهمی داریم اما مگر در ورزش غیر از این است که هر چهار سال یک بار رویداد بزرگی به نام المپیک داریم که تمامی کشورها تلاش می‌کنند تا بهترین نتیجه را بگیرند.»


او ادامه داد: «اگر کشوری بودیم که توانایی کمی برای موفقیت داشتیم حق با دولت بود اما شکر خدا کشور ثروتمند و قوی هستیم که می‌توانیم بهترین نتایج را در میان سایر کشورها در المپیک بگیریم. چطور در سیاست خارجی و مسائل اقتصادی می‌خواهیم بهترین باشیم و حامی بسیاری کشورها هستیم اما در کشتی که سال‌های سال است بهترین نتایج را می گیریم و تیم اول جهان بوده و هستیم، قوی نیستیم. ما الان علاوه بر کشتی در تیراندازی، تکواندو، والیبال و وزنه‌برداری جزو بهترین تیم‌های جهان هستیم. به عنوان مثال در تیراندازی پنج سهمیه گرفته‌ایم و بانویی داریم که نفر اول رشته تخصصی خود در جهان است. آن وقت او حاضر می‌شود کنسرو بخورد اما اردوهای تیم ملی دایر باشد. این فشار مضاعف به ورزشکاری نیست که همه زندگی‌اش را گذاشته تا نام ایران را سرافراز کند. این بی‌انصافی هست یا نیست؟!»


بنا در بخش دیگری از صحبت‌های خود با گلایه از وضع کنونی کشتی‌گیران یادآور شد: «اگر دولت با این همه شواهد باز هم کار قابل توجهی برای ورزشکاران المپیکی نکند باید به حالش تاسف خورد. ما که برای دولت خاصی ورزش نمی‌کنیم. اگر تلاشی هست به خاطر دل مردم و بالا بردن پرچم ایران است. برای من فرقی نمی‌کند چه کسی الان قدرت دارد و اداره مملکت را بر عهده گرفته است بلکه آنچه در اولویت است و همیشه هم خواهد بود موفقیت ورزش ایران است. ما وظیفه داریم خوب تمرین کنیم و حداکثر تلاش‌مان را برای موفقیت کشتی کشور انجام دهیم، اما اگر ورزشی که بیش از 60 درصد مدال‌های کسب شده در المپیک توسط این ورزش کسب شده در المپیک موفق نبود، آن وقت ما را مقصر جلوه ندهند و در بوق و کرنا نکنند که امکانات دادیم اما این‌ها کاری از پیش نبردند. الان می‌گویم که حمایت لازم نمی‌شود.»


ما الان علاوه بر کشتی در تیراندازی، تکواندو، والیبال و وزنه‌برداری جزو بهترین تیم‌های جهان هستیم. به عنوان مثال در تیراندازی پنج سهمیه گرفته‌ایم و بانویی داریم که نفر اول رشته تخصصی خود در جهان است. آن وقت او حاضر می‌شود کنسرو بخورد اما اردوهای تیم ملی دایر باشد. این فشار مضاعف به ورزشکاری نیست که همه زندگی‌اش را گذاشته تا نام ایران را سرافراز کند. این بی‌انصافی هست یا نیست؟!

کشتی‌گیران فرنگی در بهترین شرایط خود هستند


وی در پایان خاطرنشان کرد: «بچه‌ها عالی تمرین می‌کنند و در بهترین شرایط خود قرار دارند. من آنها را در بهترین فرم خود راهی المپیک می‌کنم اما مسائل روحی و روانی نقش به‌سزایی در کشتی‌های آنها روی تشک خواهد داشت. کشتی‌ها بسیار حساس هستند و مسابقاتی که حساسیت در آن بالاست نیاز به تمرکز و آسودگی خاطر دارد. مردم بدانند که اگر ما به نتیجه مدنظر آنها نرسیدیم به واسطه عدم حمایتی است که باید از ما می‌شد اما خبری از آن نیست. مقصر مدیرانی هستند که علیه ورزش هستند و نمی‌خواهند بهترین نتایج به دست آید، آنهایی که ما را بلاتکلیف گذاشتند و مشخص نمی‌کنند که چه تکلیفی برای ما درنظرگرفته‌اند. اگر بگویند ورزش قهرمانی نمی‌خواهیم اتفاقا به سود ماست چرا که بچه‌ها همه چیز برای‌شان مشخص می‌شود و راحت‌تر به سمت هدف خود می‌روند. حداقل می‌روند پی زندگی‌شان و آینده‌شان را از طریق دیگری می‌سازند. مدیرانی که نمی‌توانند نیم ساعت مثل کشتی‌گیران تمرین نکنند بهتر است زودتر تکلیف را مشخص کنند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب