پروانه مافی: در قاموس مردم ایران نیست با صندوق رای قهر کنند
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، پروانه مافی در گفت و گو با برنا در مورد برجام 2 گفت: با توجه با اینکه در دو سال اول روی کارآمدن دولت تمام انرژی ها برای به فرجام رسیدن برجام هزینه شد، بنابراین آنچه در دو سال بعدی مد نظر است توجه به برجام در حوزه داخلی است و در چارچوب اجرایی شدن برجام اوضاع اقتصادی کشور بهبود یافته و دستاوردهای مهمی بدست خواهد آمد .
وی ادامه داد : آقای روحانی در سخنرانی های خودشان که به برجام 2 اشاره کردند منظور و نظرشان در خصوص مسایل داخلی است، که مانند مسایل خارجی باید به یک سرانجامی برسد، و مهم ترین بحث ایشان توجه به حوزه اقتصادی است. به نظر من، مشکلات باید توسط دولت و با همکاری مجلس آینده و مردم حل شود تا مانند برنامه هسته ای به منزل مقصود برسد.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزان با بیان اینکه مشکلات اقتصادی در جامعه زیاد است، عنوان کرد : مجلس دهم باید بر روی مسایل اقتصادی تمرکز بیشتری داشته باشد و آن را در الویت های اولیه خودش قرار دهد.
وی خاطر نشان کرد: مشکلات اقتصادی توسط دولت و با کمک مجلس باید حل وفصل شود، و یکی از مهم ترین معضل و اصلی ترین مشکل امروز جامعه ما معیشت و گذران زندگی روزمره است.
فرماندار سابق شمیرانات تاکید کرد: امروزه افراد در تنگناهای جدی در امور اقتصادی قرار گرفته اند ، مخصوصا طبقات پایین تر که بسیار مشکل دارند، باید فکری به حال این قشر از جامعه کرد و وظیفه مجلس دهم است که در راس همه امور خودش به بررسی و حل مشکلات اقتصادی بپردازد.
مافی جوانان را مهم قشر اجتماع خواند و گفت: رسیدگی به حوزه اقتصادی و اشتغال جوانان از اهمیت ویژه ای برخوردار است که باید برای آن راهکارهایی ارائه و عملیاتی و اجرایی ارائه شود.
فرماندار سابق شمیرانات در باره لزوم حضور مردم در پای صندوق های رأی اظهار داشت : در قاموس مردم ما نبوده است که با صندوق های رأی قهر کنند و حضوری کم رنگ داشته باشند، آنان به خوبی می دانند که اگر قهر کنند بعد ها خودشان هزینه می دهند و مردم باید با آگاهی نسبت به افراد رأی بدهند.
وی تصریح کرد: صندوق رأی در دسترس ترین و مهم ترین شکل دموکراسی است و این را نباید از دست بدهیم. لذا من از مردم شریف و همیشه در صحنه تقاضا می کنم در انتخابات شرکت کنند، البته درست است که ما در برخی نقاط ضعف داریم اما نباید با صندوق رای قهر کنیم. کشوری مثل آمریکا 240 سال طول کشید تا یک رئیس جمهور رنگین پوست را معرفی کند و یا هنور زنی با سمت رئیس جمهور پا به کاخ سفید نگذاشته است، آنها هم در حال آزمون و خطا هستند تا یک دموکراسی کامل شکل بگیرد.
مافی در پایان خاطر نشان کرد: مردم و حکومت یکسری حق و وظیفه نسبت به یکدیگر دارند، که بعضی از آنها به گردن مردم و برخی دیگر بر دوش دولت است، وظیفه دولت حل و فصل مشکلات در حوزه خارجی و داخلی است و مردم باید کمک کنند تا این مشکلات حل شود.
انتهای پیام/