دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 مرداد 1401 - 17:19

اژه‌ای: مردم باید نسبت به رسیدگی به سرقت و مجازات سارقین مطمئن شوند

رئیس قوه قضائیه با اشاره به آثار روحی و روانی که سرقت در جامعه ایجاد می‌کند، گفت: باید تمهیداتی همه‌جانبه اندیشیده شود که آرامش روانی جامعه و مردم از بُعد اطمینان نسبت به رسیدگی به جرم سرقت و مجازات قانونی سارقین، تحکیم شود و هیچ‌گونه نگرانی از این ناحیه برای مردم وجود نداشته باشد.
کد خبر : 670890
4444

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، نشست شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم صبح امروز سه‌شنبه ۴ مرداد به ریاست حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و با سه دستور جلسه «مرور مصوبات قبلی شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم»، «بررسی سیمای جرائم و آسیب‌های اجتماعی» و «بررسی و تصویب تقسیم کار ملی در چهارچوب وظایف و مأموریت‌های قوای سه‌گانه در امر پیشگیری از سرقت» برگزار شد.


رئیس قوه قضائیه طی سخنانی با اشاره به آثار سوء روحی و روانی که جرم سرقت در جامعه و برای افراد جامعه ایجاد می‌کند، گفت: باید تمهیداتی همه‌جانبه اندیشیده شود که آرامش روانی جامعه و مردم از بُعد اطمینان نسبت به رسیدگی به جرم سرقت و مجازات قانونی سارقین، تحکیم شود و هیچ‌گونه نگرانی از این ناحیه برای مردم وجود نداشته باشد.


جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز در این جلسه به ارائه آماری از میزان و نوع آسیب‌های اجتماعی در استان‌های مختلف کشور پرداخت همچنین سایر اعضای شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم نیز به تناسب موضوعات مطرح شده و دستور کار جلسه، پیشنهادها و نقطه نظرات خود را ارائه کردند.


در جریان جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم به ریاست حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، مصوب شد کارگروه پیشگیری از سرقت دبیرخانه شورای مزبور، نسبت به تدوین سازوکاری جهت هماهنگی، هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای پیشگیری از سرقت، اقدامات مقتضی را ترتیب دهد.


همچنین در جریان نشست فوق‌الذکر، کارگروه پیشگیری از سرقت دبیرخانه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم مکلف شد اجرای مصوبات این شورای عالی از ناحیه دستگاه‌های مسئول و ذی‌ربط را پیگیری کند و بر نحوه اجرای این مصوبات توسط آن دستگاه‌ها نظارت داشته باشد.


در پایان این جلسه، رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت و ضرورت پیش‌بینی، شناسایی و ارزیابی خطر وقوع جرم و اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم برای از میان بردن یا کاهش آن، بر کم کردن فاصله زمانی برگزاری جلسات شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم و برگزاری منظم و مستمر جلسات این شورا وفق قانون تاکید کرد.


در این جلسه، معاون اول رئیس‌جمهور، معاون اول قوه قضائیه، نائب رئیس نخست مجلس شورای اسلامی، دادستان کل کشور، وزیر اطلاعات، وزیر کشور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر آموزش‌وپرورش، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، رئیس دیوان محاسبات، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، رئیس سازمان امور اجتماعی و جمعی دیگر از معاونین دستگاه‌های عضو شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم حضور داشتند.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب