ارزان ترین مشاوره حقوقی
به گزارش خبرگزاری آنا، اگر سری به دادگاههای مختلف سطح شهر خودتان زده باشید دیدهاید که هر روزه در آنها چه تعداد پروندههای حقوقی مطرح میشود که لازم است به آنها رسیدگی شود. بهرهمندی از مشاوره در این حوزهها سبب میشود تا شما پیش از ارائه هر دادخواست و لایحهای برای احقاق حق خود با دریافت مشاوره حقوقی با وکیل منصف راه خود را بسیار کوتاهتر کنید. در حالیکه چنانچه این اتفاق نیفتد ممکن است مسیری که در دادگاه طی میکنید؛ شما را با مشکلات بیشتری مواجه کرده و دوباره سر جای اولیه خود قرار بگیرید. چنانچه تا انتهای این مطلب همراه ما باشید؛ ضمن پرداختن به موضوع مشاوره حقوقی و ویژگیهای یک مشاور حقوقی خوب به روشهای برقراری ارتباط با آنها پرداخته و مجموعهای را به شما معرفی خواهیم کرد که میتواند به شما در ارائه مشاوره حقوقی ارزان کمک نماید
مشاوره حقوقی چیست و از چه روشهایی میتوان اقدام به دریافت آن کرد؟
به نوعی از دریافت مشاوره گفته میشود که در آن فرد مشاور به افراد، سازمانها و ادارات دولتی و خصوصی در خصوص انجام بسیاری از امور مختلف راهنماییهای حقوقی ارائه میکند. بهعنوان مثال مشاوره حقوقی به سازمانها و شرکتها کمک میکنند تا بتوانند هنگام عقد قرارداد با هر یک از مشتریان و شرکای خود این امر را با صحت بالایی، انجام دهند. افراد عادی نیز همانطور که پیشتر اشاره کردیم برای به وجود نیامدن مشکلات حقوقی و یا حل شدن مشکلات حقوقی پیش آمده، نیاز به استفاده از مشاوره دارند. یکی از ویژگیهای ارائه مشاوره حقوقی آن است که میتواند به صورت حضوری، تلفنی، واتس اپی، آنلاین و رایگان انجام پذیرد که در ادامه به چگونگی ایجاد ارتباط با مشاور و وکیل حقوقی به هر یک از این شیوهها اشاره خواهیم کرد.
- روش حضوری: در این روش شما میتوانید پس از قرار گذاشتن با یک وکیل و یا دعوت از وی به شرکت و یا محیط کار خود از او درباره مشکل حقوقی خاصی که برای شما پیش آمده است مشاوره دریافت نمایید. و یا اینکه با پشتیبان سایت هماهنگ کرده و براساس لوکیشن ارسالی در ساعت مقرر به دفتر وکیل مراجعه نمایید.
- روش تلفنی و یا واتس اپی: در این روش زمانی را با وکیل هماهنگ میکنید که بتوانید در زمان مقرر با برقراری تماس تلفنی، مشاوره حقوقی لازم را دریافت کرده و از قوانین موجود و یا راههایی که وکیل پیش پای شما میگذارد؛ جهت پیشبرد پرونده حقوقی خود استفاده نمایید.
- روش آنلاین و رایگان: برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت موسسه مراجعه کرده و سوال خود را به صورت کامل تایپ نمایید. در کمتر از ۲۰ دقیقه بعد وکیل سوال را بررسی و بهترین راهکار را به شما اعلام می کند.
مشاوره حقوقی در چه مواردی کاربرد دارد؟
همانطور که میدانید کار مشاور حقوقی با کاری که وکیل برای شما انجام میدهد تا حدی متفاوت است. مشاوره حقوقی میتواند در حوزههای مختلف به افرادی که نیاز به مشاوره دارند؛ ارائه شود. ما در ادامه به معرفی این موارد خواهیم پرداخت.
- در زمینه قراردادها یکی از مواردی که نیاز به دریافت مشاوره در آن بسیار زیاد است؛ شرکتها و ادارات مختلف هستند که اغلب خودشان دارای مشاور حقوقی مختص به خود میباشند. اما چنانچه چنین مشاوری نداشته باشند و یا به تازگی شرکت خود را راهاندازی کرده باشند؛ میتوانند از کمکهای یک مشاور حقوقی بهرهمند شوند. مشاورههایی که در این شرایط به شرکتها ارائه میشود آن است که فرد بهعنوان یکی از طرفین قرارداد بررسیهای لازم را انجام داده و نکات مهم را به بخش مدیریت ارائه میکند.
- امور دعاوی. افراد و یا شرکتهای مختلف ممکن است در زندگی خود و یا در زمینه قرادادها، شرکا و طرفین قرارداد و... دچار مشکلات حقوقی شوند. برای حل پروندههایی از این دست میتوانند از نظریات و لوایح مشاور حقوقی استفاده نمایند.
- امور پژوهشی و راهبری. بسیاری از کارهای پژوهشی نیز به استفاده از مشاوره حقوقی نیازمندند به این معنا که اگر در خصوص ارائه مقالات و انجام امور پژوهشی یک شرکت و یا ارگانهای دولتی از مشاور حقوقی کمک گرفته شود؛ پیشنهادهای وی برای پیشبرد و انجام آن بسیار کمک کننده خواهد بود.
- امور مربوط به معاملات و قراردادها. یکی دیگر از کاربردهای دریافت مشاوره حقوقی در انجام معاملات ملکی، اعم از خرید و فروش، رهن، وکالت و همچنین موضوعات مربوط به امور خانواده مانند، ازدواج، طلاق، دریافت حضانت و نفقه و مهریه میباشد.
- امور مربوط به دعاوی و امور کیفری. مشاور حقوقی میتواند در خصوص پروندههایی که برای امور کیفری مانند قتل، اختلاس، کلاهبرداری، خیانت در امانت، صدور چک بلامحل و سایر موضوعات تشکیل شده است به هر یک از طرفین چه خواهان و چه خوانده، مشاوره ارائه دهد.
یک مشاور حقوقی خوب چه ویژگیهایی دارد؟
همانطور که پیشتر اشاره کردیم؛ مشاور حقوقی فردی است که میتواند به شما در پیشبرد پرونده کمک کرده و قوانین مرتبط با دعوی فوق را با شما در میان بگذارد. ولی آنچه مسلم است ویژگیهایی است که یک مشاور حقوقی باید از آن بهرهمند باشد.
- تسلط کامل بر قوانین داشته باشد
- قدرت سخن روری و متقاعدسازی داشته باشد.
- دلسوز و مسئولیت پذیر باشد.
- قدرت بیان مسئله به زبان ساده داشته باشد.
- طرف عدالت و انصاف را در مورد موکل و یا طرف مقابل وی رعایت نماید.
- از قدرت تصمیمگیری بالایی بهرهمند باشد و در انجام آنچه ذکر میکند قاطع باشد.
- قابل اعتماد باشد.
موسسه وکلای تلفنی
فعالیت موسسات حقوقی در جهت ارائه مشاوره حقوقی سبب میشود افراد یا شرکتها بتوانند دعاوی پیش آمده را به درستی حل و فصل کرده و وارد مسیر گمراه کننده نشوند. رسالت موسسه حقوقی وکلای تلفنی نیز در این است که میتواند خدمات مشاوره حقوقی تخصصی را به صورت شبانهروزی به کاربران و مخاطبان ارائه نماید. همچنین از دیگر ویژگیهای این مجموعه میتوان به ارائه مشاوره حقوقی با وکیل منصف اشاره کرد که این وکلا میتوانند متناسب با توانایی فرد، کمترین میزان حق مشاوره را دریافت کرده و به آنها جهت برطرف کردن مشکلات حقوقیشان کمک نماید. بنابراین اگر نیاز به دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان دارید؛ موسسه وکلای تلفنی را فراموش نکنید. برای اطلاع از تمامی خدمات این موسسه حقوقی میتوانید به وبسایت این موسسه به آدرس https://www.vakiltel.org/ مراجعه کنید.
انتهای پیام/
انتهای پیام/