عدالت اقتصادی به معنای رساندن کف دستمزدها به سقف حقوق نیست/ همراهی مجلس در حذف ارز ترجیحی با دولت
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محسن زنگنه در نشست حکمرانی مردمی در گفتمان عدالت و جمهوریت که صبح امروز دوشنبه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و به همت مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد، خاطرنشان کرد: اینکه همه به نسبت توان کار میکنند ولی نباید برداشتها مساوی باشد عادلانه نیست و عدالت اقتصادی به معنای رساندن کف دستمزدها به سقف حقوق نخواهد بود.
وی افزود: حتی نباید به اقشار یارانه برابر دهیم زیرا آن طبقه محروم محرومتر میشود. باید قیمتها آزاد شود تا به نسبت یارانه تعلق گیرد. لذا در اصل حذف ترجیحی مجلس با دولت همراه است.
زنگنه ادامه داد: حکمرانی در معنای مردم که از اعتقادات راسخ دولت سیزدهم بوده است دارای نشانه است. اولین نشانه حکمرانی در محوریت مردم، اعتماد واقعی به آنان است. در حوزه های مختلف باید روی واژه بحث کنیم.
وی افزود: اینکه تلقی ما از مردم چیست، مهم است و نباید اصرار بر کلمه توده ها و بر اقشار محروم یا طبقه متوسط داشت، نخبه دانشگاهی، مردم در معنای عام، شرکتهای خصوصی یا سرمایه گذار نیز مردم هستند. تلقی از مردم بسیط میشود و مردم هر آنچه غیر از مجموعه دولت است.
زنگنه ادامه داد: به راستی چقدر حاضریم مدیریت کشور را میز مدیریتی را به مردم بدهیم. چرا نمیدهیم؟ دردولت قبل علیرغم شعارهای زیبا، تفکر سوسیالیستی که از دهه ۶۰ شکل گرفت، همچنان حاکم بود و به دنبال مردم نبودند.
[20/باید به دنبال مردم باشیم. دولت سیزدهم با شعار حکمرانی مردمی ورود کرد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/