خیرخواه: ژیمناستهای ایران دست خالی از میادین جهانی بازنمیگردند/ شرط مدالآوری افزایش اعزام است
محمدرضا خیرخواه در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد ملیپوشان ایران در مسابقات ژیمناستیک قهرمانی آسیا در دوحه قطر اظهار کرد: با وجود آنکه از آخرین اعزام تیم ملی ژیمناستیک ایران به مسابقات برون مرزی بیش از ۱۸ ماه میگذرد و این موضوع باعث افزایش استرس ژیمناستهای اعزامی شده بود. با این وجود مهدی احمدکهنی و سعیدرضا کیخا دو فینالیست ایران بودند و احمدکهنی در شرایطی که استحقاق مدال طلا را داشت به نشان نقره رسید. کیخا هم در فینال حداکثر تلاش خود را کردند اما استرسی که بر آنها غالب شد مانع ارائه نمایش مدنظر گشت تا به مدال نرسیم. البته که آنها شایستگی آن را دارند تا مسابقات بعدی به مدال برسند و اگر اعزامهای بیشتری داشتیم در این دوره هم صاحب نشانی ارزشمند میشدند. با این حال امید زیادی داریم تا در تورنمنتهای بعدی شاهد مدالآوری ملیپوشان بیشتری باشیم.
وی با یادآوری این موضوع که فقدان انتخاب رئیس فدراسیون ژیمناستیک بر عملکرد ملیپوشان تأثیر منفی دارد، عنوان کرد: نیاز داریم تا وزارت ورزش و جوانان هر چه زودتر مراتب برگزاری مجمع عمومی انتخابات فدراسیون ژیمناستیک را فراهم کند. بدون رئیس کارها توسط سرپرست در حال انجام است ولی نشستن فرد ثابت بر کرسی ریاست به اثبات موفقیتهای ملیپوشان ژیمناستیک کمک کند. در چند سال اخیر در مسابقات مختلفی حضور داشتیم و هیچگاه دست خالی بازنگشتهایم. این مدالها با توجه بیشتر قطعاً بیشتر و خوشرنگتر میشود. برای مسابقات قهرمانی آسیا تنها دو اردوی ۴۵ و ۱۰ روزه به صورت حضوری داشتیم. ملیپوشان ناچار بودند تا به صورت انفرادی تمرینات را دنبال کنند. از سویی دیگر در ایران یک ست وسیله تمرینی استاندارد نداریم و ملیپوشان و دیگر ژیمناستها ناچار هستند با وسایل مستهلک و مستعمل تمرین کنند که این موضوع روی کیفیت تمرینی آنها برای حضور در مسابقات اثر میگذارد و اگر تکلیف رئیس فدراسیون مشخص شود، مرجعی برای مطالبه وسایل تمرینی خواهیم داشت.
مربی تیم ملی ژیمناستیک در مورد اینکه در مسابقات جهانی انگلیس، بخت مدالآوری احمدکهنی تا چه اندازه است، بیان کرد: شرط رسیدن به مدال جهانی اردوهای مناسب و حضور مستمر نمایندگان ایران در تورنمنتهای بینالمللی است. موضوعی که کسب سهمیه المپیک را برای ژیمناستهای کشورمان افزایش میدهد. از آنجایی که ۵ تیم اول مسابقات قهرمانی آسیا به صورت مستقیم راهی مسابقات جهانی میشوند بقیه نفرات از شش وسیله انتخاب میشوند و این موضوع بخت ایران را برای آنکه با دو نماینده شرکت کند، افزایش داده است. از سویی دیگر ما نیاز داریم تا به رقابتهای ورلدکاپ و بینالمللی برویم تا بچهها با حداقل استرس آماده رقابت با حریفان شوند و در اصطلاح ترسشان بریزد. کمتر رقابت کردن با همتایان خارجی ناخواسته در عملکرد ملیپوشان تأثیر منفی دارد و آنها نیازمند رقابت با رقبای بینالمللی هستند تا با جسارت بیشتری به مصاف حریفان بروند.
بیشتر بخوانید:
خیرخواه در مورد اینکه تعداد نمایندگان ژیمناستیک ایران در بازیهای کشورهای اسلامی سه نفر است یا نفرات بیشتری اعزام میشوند، تصریح کرد: در این زمینه باید به طور کامل شرایط ملیپوشان را مورد بررسی قرار دهیم. قطعاً اعزام به چنین رقابتهایی به سود ژیمناستهای اعزامی خواهد بود چون مسابقات در ترکیه برگزار میشود و شاهد حضور رقبای خوبی برای بچههای تیم ملی هستیم. با این حال برای آنکه نفرات اعزامی را مشخص کنیم باید کیفیت سنجی دقیقی صورت بگیرد. حریفان ژیمناستهای ایران با بیشترین امکانات و بضاعت راهی رقابتها میشوند ولی ما در ایران با شرایط برابری به رقابتها نمیرویم و با توجه به کیفیتی که تمرین میکنیم نتایج به دست آمده شاهکار است. امیدوارم هر چه زودتر شاهد مشخص شدن رئیس فدراسیون باشیم تا بتوانیم همانند احمدکهنی و کیخا، شاهد نمایش بهتر از سوی مهدی الفتی، محمدرضا خسرونژاد، محمد شفیعی و دیگر ملیپوشان ژیمناستیک ایران باشیم.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/