سرقت با پاکتهای بانکی
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی آنا، چندی پیش، نماینده حقوقی یکی از بانکهای خصوصی به دادسرای ناحیه 16 تهران رفت و از برداشت غیر مجاز پول از حساب مشتریانش خبر داد و به بازپرس شعبه چهارم دادسرا گفت: فرد یا افرادی از طریق دسترسی به رمز ورود به حساب های عابربانکی تعدادی از مشتریان این بانک اقدام به برداشت و یا انتقال پول از حساب این افراد کرده اند.
بهدنبال این شکایت به دستور بازپرس پرونده، رسیدگی به این پرونده در دستور کار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
شگردهای عجیب سرقت
با شناسایی تعدادی از مشتریان بانکها که پول از حساب آنها به صورت غیرمجاز برداشت شده بود، کارآگاهان پایگاه هفتم آگاهی به تحقیق از آنها پرداخته و اطلاع پیدا کردند که همگی آنها در طول چند ماه گذشته و به تازگی نسبت به افتتاح حساب و دریافت کارتهای عابربانک خود اقدام کردهاند.
در تحقیقات اولیه اینطور به نظر میرسید که سرقت کارتهای عابربانک از داخل خودروها صورت گرفته است. در ادامه مشخص شد که عامل این سرقت باتوجه به رمز همراه کارت عابر بانک، پول را سرقت کرده است اما در ادامه معلوم شد که سرقت بدون آنکه مالباختگان متوجه شوند انجام شده و این برداشتها تلفنی یا اینترنتی صورت گرفته است.
با توجه به پیچیدگی پرونده، کارآگاهان با همکاری بانک اقدام به بررسی دقیق تراکنش مالی حسابهای مالباختگان پرداخته و اطلاع پیدا کردند که از تمامی حساب ها، پول به حساب افرادی دیگر واریز و نهایتا در کمتر از چند ساعت نیز برداشت شده است. با شناسایی محل برداشت نهایی پول در برخی از طلافروشی ها و صرافیهای شهر تهران، کارآگاهان به این مراکز تجاری و مالی رفته و در بررسی تصاویر بدست آمده از دوربین های مداربسته موفق به شناسایی مردی حدودا 35 ساله شدند که اقدام به خرید سکه و ارز کرده بود.
ردپایی از سرقت
با بهره گیری از اطلاعات موجود از مجرمان سابقه دار، کارآگاهان موفق به شناسایی یکی از مجرمان سابقهدار با بیش از 12 سابقه دستگیری به کلاهبرداری ، موادمخدر ، محکومیت های مالی و ... شدند. متهم 36 ساله محمد نام داشت که سال گذشته با پایان دوره محکومیتش از زندان آزاد شده بود. به دنبال شناسایی مخفیگاه متهم در شهرک مشیریه، کارآگاهان پلیس موفق شدند 23 دی ماه امسال او را دستگیر کنند. در بازرسی از مخفیگاه متهم تعداد زیادی پاکت های بانکی مخصوص زمان صدور کارت عابربانک متعلق به مالباختگان کشف شد.
عابر بانکها همراه با رمز
با انتقال متهم به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، تحقیقات در خصوص علت جمع آوری پاکت های بانکی مخصوص صدور کارت های عابربانک در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.
متهم که چاره ای جز اعتراف و بیان حقیقت نداشت، ضمن معرفی همدست خود به نام حمید به افسر پروندهاش گفت: "شب ها به همراه حمید به شعبات بانکی می رفتیم و پاکت های بانکی که رمز اول و دوم دوم کاربران بانکها روی آنها نوشته شده است را جمعآوری میکردیم. پس از جمع آوری پاکت ها، به بررسی حسابها از طریق رمزهای اول و دوم میپرداختیم. اگر افراد نسبت به تغییر دادن رمزها اقدام کرده بودند که امکان دسترسی به حسابها برای ما وجود نداشت اما اگر رمزها تغییر نکرده بود، بلافاصله از طریق تلفن و یا اینترنت نسبت به برداشت پول از حساب ها و واریز پول به حسابی جعلی اقدام و نهایتا در کمتر از چند ساعت نیز نسبت به تبدیل پول به طلا و ارز اقدام می کردیم".
محمد ادامه داد: "وظیفه حمید بررسی حسابها با استفاده از رمزهای بدست آمده از داخل پاکتها و انتقال پولها از طریق خدمات تلفنی و یا اینترنتی بانکها به حسابهای جعلی بود. پس از انتقال پول بلافاصله قبل از مسدود شدن حساب های جعلی، من به صرافی و طلافروشی ها رفته و خرید میکردیم."
سرهنگ کارآگاه شمس الدین میرزکی ، رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : "با شناسایی دومین متهم پرونده ، حمید نیز در مخفیگاهش دستگیر و به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ انتقال داده شد. متهم در اظهارات خود به برداشت غیرمجاز پول از حساب مشتریان بانک اعتراف کرد. در ادامه رسیدگی به این پرونده و با شناسایی تعداد دیگری از مالباختگان، قرار قانونی از سوی مقام قضایی صادر و هر دو متهم جهت انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی سایر جرایم ارتکابی در اختیار پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند " .
انتهای پیام/