اسلامی: ایران جبراً باید در مسیر دانشبنیان قرار بگیرد
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، مجموعه پیشرفته شتابدهنده تخصصی لیزر و فوتونیک (لیزر پورت) با حضور محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و جمعی از مدیران و متخصصین این حوزه صبح روز (پنجشنبه) ۱۲ خردادماه افتتاح شد.
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در مراسم افتتاح مجموعه لیزر پورت عنوان کرد: با این همه استعدادی که در کشور داریم، کشورمان جبراً باید در مسیر دانشبنیان قرار گیرد، تا بتوانیم محصولات پیشرفته را سریعتر به تولید و بهرهبرداری برسانیم.
اسلامی در مراسم افتتاح مجموعه لیزر پورت در سخنانی کوتاه، با اشاره به مشکلات موجود در حوزه فناوری، سازوکار صدور مجوزها را در کشورمان یک سازوکار سنتی، تدارکاتی و واردات محور خواند و اظهار داشت: این اهتمام در سیستمهای مدیریتی کشور وجود دارد که به سمت تولید، عرضه و صادرات بخصوص در حوزه سلامت گام بر میدارند. با این همه استعدادی که در کشور داریم، کشورمان جبراً باید در مسیر دانشبنیان قرار گیرد، تا بتوانیم محصولات پیشرفته روز را سریعتر به تولید و بهرهبرداری برسانیم و با برندسازی به قطب منطقه و دنیا تبدیل شویم. این امر حائز اهمیت است که بتوانیم سرریز دانش و پژوهشی که وجود دارد و استعداد فراوانی که جوانان ما دارند را به مرحله پایدار و تثبیت شدهای برسانیم و انشاء الله نهایتاً به تولید انبوه برسد.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در این مرکز نوآوری فرصت استفاده از آزمایشگاه و ارائه مشاوره و حمایت فنی از شرکتهای دانشبنیان و استارت آپ ها، کار ضروری مقدماتی بوده که صورت گرفته است، تصریح کرد: متأسفانه این حوزه از حوزههایی است که از سوی قدرتهای بزرگ و کشورهای پیشرفته به نوعی انحصاری شده است. بهعبارتدیگر از هستهای، لیزر و فوتونیک تصویری امنیتی ساختهاند تا بتوانند آنها را منطقه ممنوعه نشان بدهند. در صورتی که اینها حوزههای پیشرفت هستند. پیشرفتهای بسیار فوقالعادهای که میتوانند خیلی از مسائل را با حداقل هزینه و حداکثر بهرهدهی حل کنند. اینها باید در اختیار مردم قرار گیرند و مردم تأثیرات آنها را در زندگی خودشان مشاهده کنند که امروز مشاهده کردند این ظرفیت پیشرفت در بخشهای گوناگون صنعتی، کشاورزی، صنعت و سلامت وجود دارد.
اسلامی ضمن تقدیر از همکاریها و حمایتهای دکتر ستاری، ابراز امیدواری کرد در سال ویژه دانشبنیانی تحولی قابل توجه در این حوزه اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/