دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 خرداد 1401 - 10:56
رویداد «عصر امید»/ ۱۸۱

تولید حلال‌های پتروشیمی با «نگهدارنده کاتالیست‌های زیگلر»

طراح و تولیدکننده «اصلاح نگهدارنده کاتالیست‌های زیگلر ـ ناتا نسل پنجم» عنوان کرد: با این محصول می‌توان حلال‌های پتروشیمی تولید کرد.
کد خبر : 661583
کاتالیست



سید امیررضا موسوی در حاشیه برگزاری نمایشگاه رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران که با طرح «اصلاح نگهدارنده کاتالیست‌های زیگلر ـ ناتا نسل پنجم» در این رویداد حضور یافته است در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: این محصول سنسور بوده که در شبکه نفت، گاز و پتروشیمی کاربرد دارد، به این صورت که میزان آب را در میعانات نفتی مشخص می‌کند.


وی اضافه کرد: به عنوان مثال سوخت جت هواپیما برای میزان آبی که درون آن وجود دارد یک استاندارد و ماکزیمم دارد و این سنسور با تغییر رنگ مشخص می‌کند که جت هواپیما آب دارد یا خیر؟


طراح و تولیدکننده «اصلاح نگهدارنده کاتالیست‌های زیگلر ـ ناتا نسل پنجم» که با حمایت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در رویداد عصر امید حضور دارد، عنوان کرد: برای روغن خودرو و حلال‌های پتروشیمی می‌توان از این محصول استفاده کرد؛ چراکه مصرف بسیار بالایی دارد و در مکان‌هایی که پرزنت شده مشتریان زیادی جذب کرده و این مشتریان دوست داشتند این محصول را جایگزین کارتیشر خود کنند.




بیشتر بخوانید:


تولید کفی و کفش طبی برای جلوگیری از زخم‌های دیابتی پا


افزایش ماندگاری گوجه فرنگی بدون استفاده از یخچال


ایجاد بستری بومی، امن و انعطاف‌پذیر برای تحلیل علمی داده‌ها




موسوی با اشاره به کاربرد رنگ سوپرالاستیک «اصلاح نگهدارنده کاتالیست‌های زیگلر ـ ناتا نسل پنجم» تبیین کرد: کاربرد رنگ برای چاپ روی پارچه است که به صورت دستگاهی و دستی انجام می‌شود و در صنعت چاپ روی پارچه کاربرد دارد.


وی توضیح داد: رنگ‌های مشابه‌ کاتالیست‌های زیگلر با قیمت‌های بسیار بالا وارد می‌شود و تولیدکنندگان داخلی هم کیفیت رنگ ما را ندارند.


طراح و تولیدکننده «اصلاح نگهدارنده کاتالیست‌های زیگلر ـ ناتا نسل پنجم» عنوان کرد: این محصول یک ایده پژوهشی است، به این صورت که تعدادی دستگاه ساخت کاتالیست تولید می‌کنیم و این دستگاه در دانشگاه‌ها و پتنت‌های صنعتی کاربرد دارد و دانشجویان قادر خواهند بود فرآیند کاتالیست‌سازی‌ را شبیه‌سازی کنند؛ چراکه کاتالیست‌سازی در ایران برای زیگلر ناتا وجود ندارد و کاتالیست‌های تولید شده به صورت آزمایشگاهی است و بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌توانند مشتری این طرح باشند.


موسوی با ارزیابی رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» گفت: این رویداد بازخورد خوبی خواهد داشت و تبلیغات مناسبی نیز در این حوزه خواهد شد و در صورتی که ایده‌ها جمع‌آوری و تبدیل به محصول شود با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی و سرمایه‌گذاران ایده‌ها تبدیل به کار و اشتغال‌آفرینی خواهد شد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب