دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 ارديبهشت 1401 - 16:34

سقف عرشه فولادی پدیده ای برای کاهش هزینه های سازه

نام نوعی از سازه که برای سقف و کف به کار میرود و از ورق های موجدار فولادی تشکیل میشود. این نوع ورق چند سالی است که روی کار آمده و بسیار مناسب برای انواع ساختمان و سازه محسوب میشود.
کد خبر : 658802
333



به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا،


سقف عرشه فولادی چیست ؟


نام نوعی از سازه که برای سقف و کف به کار میرود و از ورق های موجدار فولادی تشکیل میشود. این نوع ورق چند سالی است که روی کار آمده و بسیار مناسب برای انواع ساختمان و سازه محسوب میشود. برای پوشش دهی سقف سوله و انبار کاربرد زیادی دارد. وجود مزایای از عدم نیاز به شمع بندی، سرعت و سهولت، کاهش هزینه ها و صرفه جویی در نیروی کار باعث شده تا بیشتر سازندگان به این تکنولوژی روی بیاورند. بایرایرانیان یکی از شرکت های متخصص و حرفه ای در این زمینه است. با بیش از 8 سال سابقه در حوزه سقف عرشه فولادی.


مزیت های سقف عرشه فولادی


وزن کم سازه


زمانی که سقف عرشه فولادی در ساختمان به کار میرود، به نحوی در کاهش وزن کلی سازه کمک میکند و در واقع برای زمان زلزله یا آتش سوزی که سازه در حال خطر است. به سازه کمک میکند تا آسیب کمتری ببیند. زیرا هر چه وزن کل کمتر باشد، احتمال ریزش یا خرابی های شدید کمتر است.


سرعت بالا در اجرا


به علت وجود نداشتن مرحله ای به نام قاب بندی در اجرای این سقف، سرعت کار بسیار بالا رفته و هدر رفت زمان نخواهید داشت. در واقع با کمک از ورق های گالوانیزه ای که به شکل ذوزنقه طراحی شدند که جایگزین مرحله قالب بندی میشوند و به سرعت پیشرفت پروژه کمک میکنند.


کاهش هزینه ها


در نهایت امر اگر موارد مختلف مثل حقوق نیروی کار، اجراه ی تجهیزات و ... را در نظر بگیرید. هزینه ی سقف عرشه فولادی به شدت نسبت به روش های قدیمی کمتر خواهد بود و در ساخت سازه کمک شایانی به شما خواهد کرد.


برای مطالعه بیشتر در مورد مزیت های سقف عرشه میتوانید به وبسایت bayeriranian.com مراجعه کنید.


مراحل اجرای سقف عرشه فولادی


سقف عرشه فولادی


کلیت یک سقف عرشه، متشکل از عملیات آرماتور بندی و بتن ریزی بر روی ورق ها است. در ادامه به نحوه ی اجرای آن به طور مختصر میپردازیم.



  • جانمایی ورق فولاد



اولین مرحله ی اجرای سقف چیدمان ورق های گالوانیزه روی دهانه ها و تیر های نگه دارنده است. وزن کم ورق ها کمک میکند که این مرحله توسط نیروی کمی قابل اجراست. البته ابعاد ورق ها با توجه به ابعاد سقف تنظیم میشود. حدود استاندارد وزنی برای ورق ها، 70 کیلوگرم است.



  • فلاشینگ



در این قدم، باید ورق های فولادی به بال تیرهای زیرین خود میخکوب شوند. در این مرحله با دور بندی ورق ها میتوان کیفیت سقف را بالا تر برد.



  • اتصال ورق فولادی به تیر



این مرحله با جوشکاری توسط گلمیخ‌ها به بال‌های نگهدارنده و همزمان یا بلافاصله پس از مراحل قبلی انجام شده و رعایت طول بیشتر اتصالات در این مرحله نتیجه‌ی بهتری برای کار ایجاد می‌کند. قطر استاندارد گلمیخ در این مرحله بین ۲۲ تا ۲۵ میلی‌متر است و با با فاصله ۲۵ میلی‌متر از جان ورق نیز نصب می‌شود.



  • آرماتوربندی



چهارمین مرحله به‌شکل دستی و توسط میلگرد و مفتول یا استفاده از مش‌های آماده روی ورق قابل‌انجام است. کاری که مقاومت کششی سازه را بالا برده و آن را هنگام اعمال بار کششی سقف صرفا با میلگردهای پایینی درگیر می‌کند. اگر در سازه از بتن الیافی استفاده شود، مرحله آرماتوربندی حذف خواهد شد.


جمع بندی


مراحل اجرای سقف عرشه فولادی از حوصله ی شما خارج است و ممکن است باعث خستگی شود. پیشنهاد ما این است که برای مطالعه بیشتر به وبسایت ما مراجعه کنید. از نگاه کاربران نیز این پروژه‌ها با صرفه اقتصادی و مزایای فنی بسیاری همراه بوده و نگاه‌های زیادی را به خود جلب نموده است. برای دستیابی به نتایج بهتر در این زمینه، پیشنهاد می‌شود کار ساخت این نوع سقف را به اهل فن و متخصصین و مهندسین مجرب حاضر در مجموعه‌های کارآمد در این زمینه سپرده و از مزایای فنی و اقتصادی کار با آنها بهتر و بیشتر بهره‌مند شوید.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب