دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 ارديبهشت 1401 - 16:45
نظری در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

تاثیر مثبت خبرگزاری دانشگاه آزاد در نمایشگاه اینوتکس/ چه اقداماتی در رونق کسب وکارها نیاز است؟

نویسنده و سخنران در حوزه مدیریت سرمایه‌های انسانی گفت:خبرگزاری دانشگاه آزاد در نمایشگاه اینوتکس تاثیر مثبتی داشته است.
کد خبر : 658584
چهارمین روز از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲




سارا نظری نویسنده و سخنران در حوزه مدیریت سرمایه‌های انسانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه جامعه خبرگزاری آنا، در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه اینوتکس اظهار کرد: با شرکت‌های مختلف طی این سال‌ها هم در داخل و هم در خارج از کشور همکاری داشتم و یک بخش زیادی از فعالیت‌هایم از همان ابتدا متمرکز بوده بر توانمندسازی و توسعه مهارت‌های دانشجویان یا تازه فارغ‌التحصیل‌ها چون خودم هم مثل خیلی از دوستان وقتی دانشجو بودم و بعد از آن، مسائل زیادی را با بازار کار، ورود به بازار کار و اینکه چطور جایگاه خودم را پیدا کنم داشتم.



وی افزود: در حال حاظر در شرایطی هستیم که خیلی از کسانی که فارغ‌التحصیل می‌شوند با اینکه در سال‌های اخیر با طرح‌ها و برنامه‌هایی که اجرا شده اوضاع خیلی بهتر شده، اما هنوز هم هستند افرادی بین موضوعی که در دانشگاه خواندند و اتفاقی که در بازار کار رقم می‌خورد یک شکاف بزرگی می‌بینند و وقتی اولین بار وارد بازار کار می‌شوند شوکه خواهند شد و تا مدت‌ها سرگردانند.



نظری با بیان اینکه در حال حاضر نسبت به سال‌های قبل بحث تمرکز بر مهارت‌های نرم، تمرکز بر شبکه‌سازی، تمرکز بر اینکه افراد خودشان را برای یادگیری مهارت‌های جدید آماده کنند خیلی بهتر شده گفت: به نظرم موضوعی در این مرحله لازم داریم به آن فکر کنیم این است که دانشگاه هاروارد اخیراً یک مقاله‌ای منتشر کرده و نوشته بود که در حال حاضر سرعت پیشرفت علم جوری شده که هر چهار سال یک بار لیسانس شما اکسپایر می‌شود و انگار یک بار دیگر باید بخوانید.



وی ادامه داد: در شرایطی که علم به صورت به روز می‌شود، شاید یک کسی که در رشته حسابداری لیسانس می‌گرفت، تا 20 سال با همان مشکلی نداشت و هیچ اتفاقی هم نمی‌افتاد و همه موضوعات خیلی عالی بود، اما به نظرم باید سرعت تغییرات و هماهنگی با این تغییرات را پذیرفت.



نظری با اشاره به اینکه برای نقش‌آفرینی در بازار و…. باید سرعت پذیرش را قبول کنیم گفت: همیشه باید مانند بک دانشجو باشیم، چراکه ماهیت صنایع و بالاخص استارت‌آپ‌هایی که در حال حاضر فعالیت می‌کنند Fast Pace است و سرعت تغییرات بالایی دارند. بنابراین در کنار همه اتفاقاتی برای آن تلاش می‌کنیم، توجه به اینکه همیشه دانشجو باشیم و همیشه فرض را بر این بگذاریم که خیلی مسائل هست که ما هنوز نمی‌دانیم خیلی اهمیت دارد و در سرمایه‌های انسانی که من با آنها در ارتباط هستم، کسانی که این نگاه را دارند، در کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی شرکت می‌کنند.



وی ادامه داد: این یک مانیفستی است که اگر همه ما داشته باشیم هم برای سازمانمان و هم برای جامعه‌مان اتفاقات خیلی خوبی می‌افتد.



نظری درباره نقش رسانه در حمایت از کسب و کارهای استارتاپی بیان کرد: رسانه صدایی است که همه می‌شنوند و می‌تواند افکار را شکل دهد و جهت‌گیری ذهن آدم‌ها را مشخص کند. بالاخص دانشگاه آزاد با بُرد وسیع و تعداد بسیار زیاد دانشجویانی که دارد، هر حرکت رسانه‌ای که انجام می‌دهد، جریان ساز می‌شود.



وی ادامه داد: من بارها و بارها شاهد این موضوع بودم که جریان‌سازی خوبی شده و باعث و حضورش در یک چنین فضایی، اتفاق خیلی بزرگی را رقم زده است.



انتهای پیام/۴۱۷۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب