چالشهای پیش روی رمزارزها در ایران/ بانک مرکزی دانش کافی در این حوزه نداشت
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در اولین روز از برگزاری «اینوتکس۲۰۲۲» استیج حکمرانی با موضوع چالشهای تنظیمگری رمزارزها در سالن پویش دارو برگزار شد.
در این نشست کیومرث اشتریان، عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران، محمدجواد صمدی، مدیرعامل ققنوس، امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس حضور داشتند و به بررسی و تبادلنظر پیرامون چالشهای تنظیمگری رمزارزها پرداختند.
امیرحسین راد،درباره تنظیمگری رمزارزها گفت: سیاستگذار میتواند با تنظیمگری درست از ظرفیت رمزارزها برای دریافت وجوه درآمدهای ارزی خود استفاده کند. پذیرش پدیده رمزارزها از سوی دولت در مصوبه ماینینگ تنها پس از ابهامزدایی و ترس زدایی رخ داد.
مدیرعامل نوبیتکس با بیان اینکه در مورد قانونگذاری برای حوزه رمز ارز نیاز به سندهای مفصل و ریز وجود ندارد و کافی است که صرفاً چشمانداز مشخص شود، گفت: اگر من جای رگولاتور بودم یک چارچوب حداقلی با کمک و همفکری بخش خصوصی شکل میدادم. اگر دولت در این حد وارد حوزه رمزارزها میشد که چارچوب کلی را مشخص کند، شاید ما الان حسرت نمیخوردیم که چرا با اینکه چند سال زودتر شروع کردهایم، جایگاهی در منطقه نداریم.
در ادامه ؛ کیومرث اشتریان، عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران در پاسخ به اظهارات راد درباره تنظیمگری رمزارزها اظهار داشت: بهترین رگولاتوری قراردادن یک اصل در ذهن است. رگولاتوری در واقع به حفظ حقوق مصرفکننده کمک بزرگی میکند. در حقیقت تنظیمگری بهویژه در موضوع بلاکچین و رمز ارز یک فضای امنیتی است. فضای امنیتی به یکی از نگرانیهای اساسی در کشور تبدیل شده است و این ترس و بیم در تمامی کشورها وجود دارد. ما یک شرکت دانشبنیان درخصوص احراز هویت دیجیتال تأسیس کردهایم که فعالیت خود را از دانشگاه حقوق شروع کرده است و میتواند به تحقق این امر کمک کند.
این نشست با بحث و تبادلنظر حضار به پایان رسید. لازم به ذکر است، در ادامه این رویداد فردا قرار است طرح صیانت بررسی شود و موافقان و مخالفان به ارائه نظرات خود بپردازند .
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/