حل چالشهای جهان اسلام با کمک نخبگان جوان
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، سعید سهرابپور در نشست خبری دومین دوره از مسابقه علمی کنز که پیش از ظهر امروز در پنجمین دوره بنیاد مصطفی (ص) برگزار شد، بیان کرد: رقابت کنز ویژه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران و مخترعان جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام است که دستاوردهای علمی و فناوری خود به دبیرخانه این رقابت ارسال می کنند. درون مایه اصلی رقابت علمی کنز، جستوجوی بهترین راهکارهای علمی و فناوری برای حل مسائلی است که جهان اسلام در آن با مشکل روبهرو است و می توان از طریق تبادل ایده میان نخبگان جوان جهان اسلام که دارای انگیزه و توانایی کافی هستند گامی در جهت این مسائل برداشت.
وی رقابت کنز را یکی از برنامه های جانبی جایزه مصطفی (ص) دانست و افزود: دومین دوره این رقابت در دو بخش آزاد و چالش در ۶ حوزه معدن و صنایع معدنی، اقتصاد بانکداری و تامین مالی، آب و محیط زیست، سلامت و فناوری پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و حمل و نقل برگزار میشود.
وی گفت : در این دوره ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور دریافت و داوری شده و در نهایت ۲۰ اثر از ایران، مالزی و بنگلادش انتخاب شدند و در روز اختتامیه ۶ اثر جایزه رقابت علمی کنز را دریافت میکنند. در این دوره بخش معدن و صنایع معدنی و حمل و نقل به محورها اضافه شد و ارائه چالشهای موسسات و شرکتها به صورت پاویون برای نخستین بار برگزار شده است. رئیس رقابت علمی کنز با اشاره به اینکه در بخش چالش ها ۱۳ پاویون ایرانی و غیرایرانی ایجاد شده که این پاویون ها ۶۳ چالش را ارائه کردهاند.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/