دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انبیاء : از ظرفیت دانشگاه‌ها به‌عنوان اتاق فکر دولت استفاده شود

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دفاتر هم‌اندیشی در دانشگاه‌ها می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی برای در نظر گرفتن دانشگاه‌ها به‌عنوان اتاق فکر دولت باشد.
کد خبر : 654633
منصور انبیا



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علم و صنعت، منصور انبیاء در نشست هم‌اندیشی رئیس‌جمهور با اساتید دانشگاه‌ها، با اشاره به سخنان حجت‌الاسلام رئیسی که دانشگاه‌ها را اتاق فکر دولت دانست، گفت: سازوکاری برای این امر تعیین نشده تا اساتید دانشگاه‌ها بتوانند راه‌حل‌ها و راهکارهای خود را ارائه کنند؛ ضمن اینکه بنده فکر می‌کنم دفاتر هم‌اندیشی در دانشگاه‌ها می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی برای این مهم باشد.


رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری به «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، ادامه داد: مسئولیت دانشگاه‌ها در رابطه با شعار امسال، بیش از سال‌های گذشته است. اگر دانشگاه‌ها همه تلاش خود را کنند اما صنایع با دانشگاه‌ها همکاری نکنند، دانشگاه نخواهد توانست برای تحقق شعار سال، نقش واقعی خود را ایفا کنند. از همکاران حاضر در جلسه، عذر می‌خواهم اما ما برای اینکه بتوانیم از صنعت، ماموریت و پروژه تحقیقاتی بگیریم باید سینه‌خیز به سمت صنعت برویم!


انبیاء در ادامه تصریح کرد: اگر تنها یک درصد ضریب استحصال و ضریب برداشت یکی از میادین نفتی مانند میدان نفتی آزادگان را ارتقا دهیم، با نرخ امروز حدود ۱۰۰ میلیارد دلار به سرمایه ملی کشور اضافه می‌شود و این همین صیانت از منابع ملی و اجرای یکی از اصول اقتصاد دانش‌بنیان است که تنها از طریق همکاری دانشگاه و صنعت، امکان‌پذیر می‌شود.


وی خطاب به رئیس‌جمهوری گفت: همکاری صنایع با دانشگاه‌ها، ملازم صدور دستور سیاستی از طرف حضرت‌عالی است


در این دیدار همچنین از میان اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران، میرسامان پیشوایی با موضوع «رویکرد سیستمی به نظام حکم‌رانی»، علی عبدالعالی با موضوع «ترویج علم در تولید دانش‌بنیان»، مهندس عبدالحمید نقره‌کار با موضوع «اهمیت مباحث میان دانش در حوزه معماری و هنر» و احمد چلداوی (به‌عنوان رئیس دانشگاه شاهد) سخنرانی داشتند.


در این دیدار، حجت‌الاسلام رئیسی حفظ شأن، منزلت و کرامت اساتید دانشگاه را یک وظیفه همگانی در کشور دانست و به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دستور داد پیگیری مطالبات، رفع دغدغه‌های اساتید دانشگاه به‌ویژه در حوزه معیشت را با جدیت در دستور کار قرار دهد.


وی با تأکید بر اینکه فضای دانشگاه‌ها باید فضای علم، دانش و پرورش نیروهای فرهیخته باشد، گفت: اعتقاد داریم حمایت از علم و پژوهش و دانشگاه‌ها هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای پیشرفت و آبادانی کشور به شمار می‌آید.


رئیس‌جمهور با یادآوری اهمیت بالای و جایگاه اساتید دانشگاه در فرآیند توسعه و تعالی کشور بیان کرد: امروز موظف به رفع دغدغه‌های اساتید و جلب رضایت آنان هستیم تا آنان با روحیه و نشاط بالایی، آینده‌سازان کشور را پرورش دهند.


انتهای پیام/۱۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب