همه چیز درباره فرآیند شبیهسازی حیوانات/ هزینه ۶۰ میلیون دلاری غرب برای حیوانات خانگی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا- فاطمه منوری، امروزه در جامعه مدرن محبوبیت حیوانات خانگی بهشدت افزایش پیدا کرده است. با پیشرفت روزافزون علم و فناوری افراد با از دست دادن حیوانات خانگی خود نگرانی ندارند و میتوانند در طی فرآیندی خاص مجدد حیوان خانگی خود را شبیهسازی کنند، اما انجام این فرآیند بسیار گرانقیمت است و قشر عام جامعه نمیتوانند از پس مخارج آن برآیند. با وجود هزینههای هنگفت فرآیند شبیهسازی تقریبا در جامعه رواج پیدا کرده است و بعضی از افراد همچون باربارا استرایسند، بازیگر و خواننده آمریکایی، حیوان خانگی خود را شبیهسازی کرده است. در این خصوص گزارشی تهیه کردیم تا از فرآیند شبیهسازی حیوانات خانگی و هزینههای هنگفت آن مطلع شویم.
هزینههای هنگفت صرف ایمنی و غنیسازی زندگی حیوانات میشود
در ایالات متحده روز بهروز علاقهمندان به حیوانات خانگی افزایش پیدا میکند و حتی بعضی از آنها حیوانات خانگی را از اعضای خانواده خود میدانند و این اصلا خبر خوشی نیست. افراد در جامعه غرب تمام تلاش خود را میکنند تا حیوانات همیشه در کنارشان باشند و راحت زندگی کنند. بر اساس آمارهای به دست آمده، افراد در ایالات متحده بیش از ۶۰ میلیون دلار در سال برای فراهمسازی آرامش و آسایش حیوانات خانگی خود هزینه میکنند. این هزینه هنگفت اغلب صرف ایمنی و غنیسازی زندگی حیوانات میشود. به جرات میتوان گفت در جامعه غرب سرمایهگذاری مالی و عاطفی بسیار زیادی برای حیوانات خانگی میشود و آنها به دلیل وابستگی بیش از اندازه به حیوانات خود روی به شبیهسازی حیوانات میآورند و جای خالی حیوانات خود را با مشابه آن پر میکنند.
مراحل شبیهسازی حیوانات خانگی با پیشرفت علم و فناوری ممکن شده است و دانشمندان برای انجام این فرآیند تکهای از بافت حیوان را برمیدارند و در مرحله بعد اجزا و سلولهای آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهند. دانشمندان با تجزیه و تحلیل سلولهای حیوان خانگی یک کپی ژنتیکی یکسان ایجاد میکنند، اما تفاوتهایی نیز با یکدیگر دارند.
بیشتر بخوانید:
دامپزشکی نوین با جراحی روباتها/ حیوانات با فناوریهای جدید نفس راحتی میکشند
آلرژی در حیوانات هم وجود دارد؟
دیگر با شرکت پیشرو در فناوری شبیهسازی نگران از دست دادن حیوانات خود نباشید
شبیهسازی حیوانات خانگی تقریبا به این صورت است که از لحاظ ظاهری همچون دوقلو همسان میمانند، اما شبیهسازی از لحاظ رفتاری تقریبا امری غیرممکن است و حتی دانشمندان نمیتوانند تضمین کنند که حیوانات دقیقا از لحاظ ظاهری و رفتاری شبیه حیوان قبلی باشد.
شبیهسازی حیوانات خانگی از نظر بعضی افراد کاری بیهوده است، زیرا حیوانات بسیار زیادی برای به سرپرستی گرفتن وجود دارد، اما بعضی از مردم به دلیل وابستگی عاطفی حاضر به پذیرش حیوان دیگری نیستند. در خصوص انجام شبیهسازی شرکتهای فناوری پیشقدم شدند و شرکت پیشرو در فناوری شبیهسازی، این قابلیت را به مردم میدهد تا دیگر ناراحت از دست دادن حیوان خانگی خود نباشند. این فناوری روز بهروز پیشرفت شایانی میکند و به مردم کمک میکند تا حیوان خانگی خود را مجدد در کنار خود داشته باشند. بخش جالب ماجرا این است که علیرغم هزینههای سنگین این فرآیند، مردم تمایل بسیار زیادی به این موضوع نشان دادند. یکی از افرادی که فرآیند شبیهسازی را انجام داده است، خواننده آمریکایی به نام باربارا استرایسند است.
بیشتر بخوانید:
ظلم به حیوانات در آزمایشگاهها/ موجودات بیگناهی که در قفس زندانی میشوند
فناوری واقعیت مجازی چه تأثیری بر رفتار حیوانات میگذارد؟ +فیلم
باربارا استرایسند در مقالهای بیان میکند که سگ خود را شبیهسازی کرده است و دلیل او از انجام این کار عدم تحمل فقدان سگ خود بوده است. او از سگ قبلی خود شبیهسازی کرد و در حال حاضر دو سگ دارد. باربارا در مصاحبهای توضیح میدهد که این شگفتی پزشکی در غم از دست دادن سگش او را همراهی کرده است. پزشکان بخشی از سلولهای داخل گونه و پوست شکم سگ باربارا را برداشت و نمونهبرداری کردند.
محققان سلولها را به شرکت فناوری «ViaGen Pets» در تگزاس منتقل کردند. در ابتدا پزشکان از انجام موفقیتآمیز این فرآیند اطمینان کامل نداشتند پس از مدتی از آزمایشگاه با این بازیگر هالیوودی تماس گرفتند و به او خبر دادند؛ نهتنها فرآیند شبیهسازی با موفقیت انجام شده است، بلکه پنج تولسگ همسان نیز از این فرآیند متولد شده است و متاسفانه دو تا از آنها قبل از اینکه به دست او برسند جان خود را از دست دادند. بازیگر آمریکایی توانایی اداره تمام سگها را نداشت و بلکه عادت به زندگی کردن با یک سگ داشت؛ بنابراین او سگها را به خانوادههای علاقهمند اهدا کرد. بازیگر آمریکایی در مصاحبه خود گفت: «شاید بتوانید ظاهر یک سگ یا هر حیوان خانگی را شبیهسازی کرد، اما روح آن سگ را هرگز نمیتوان شبیهسازی کرد.»
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/