مجاز به توقف و عقبگرد نبوده و محکوم به موفقیت هستم
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر شنبه در نشست هماندیشی با جمعی از علما و روحانیون با بیان اینکه شخصاً ارتباط با علما را فرصتی مغتنم برای دولت میدانم، گفت: دولت تلاش کرده در سطوح مختلف با علما و نهاد روحانیت ارتباط داشته باشد و از نظرات و مشورتهای آنان بهره بگیرد.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه امروز به لطف خدا امید و انتظار مثبت از دولت به وجود آمده است که باید با اقدام و عمل تثبیت شده و ارتقا یابد، افزود: ارتقای این امیدواری به معنای تبدیل آن به مشارکت، نشاط و سرمایه اجتماعی است و دولت در این مسیر گام برمیدارد.
رئیسی تبدیل امیدواری به سرمایه اجتماعی را در گروی روایت صحیح از اقدامات انجام شده دانست و گفت: امروز جنگ روایتهاست و دشمن تلاش دارد روایت مخدوش خود را از مسیر ۴۰ ساله انقلاب در ذهن مردم جا بیندازد اما بهترین و منصفانهترین روایت در دسترس از آنچه در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته و مسیری که باید در ادامه طی کنیم، در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تبیین شده است و دولت مردمی صراحتاً اعلام کرده که این بیانیه را مبنای تمام اقدامات و برنامههای خود میداند.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه گفتمان دولت مردمی همان گفتمان امام راحل و مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: دولت اجرای عدالت را در تمام عرصهها و در تمام سطوح دنبال خواهد کرد و به دنبال تحقق مردمی کردن حکمرانی و اداره امور به معنای واقعی است.
رئیسی با اشاره به اهمیت توجه به فرهنگ خاطرنشان کرد: باید سیاستهای اقتصادی و فرهنگی را توأمان و دوشادوش هم پیش برد و دولت نگاه " انقلابی و جهادی " و "توجه به جوانان و نسل بالنده انقلاب " را در این ۲ عرصه را در دستور کار خود قرار داده است.
رئیسی با استقبال از پیشنهاد ایجاد هماهنگی و همافزایی بین نهادهای تبیینی و تبلیغی دولتی، حاکمیتی، غیردولتی و مردمی گفت: در این دولت تمام ظرفیتهای نظام در بخشهای مختلف حاکمیتی و دولتی در کنار هم قرار گرفته و خطایی که در گذشته در جدا کردن نهادهای انقلابی از نهادهای دولتی اتفاق افتاده بود اصلاح شده است.
رئیسجمهور افزود: امروز همه نهادها و بخشهای زیرمجموعه نظام جمهوری اسلامی زیر نظر مقام معظم رهبری و با یک آهنگ واحد فعالیت میکنند و حتی در عرصه سیاست خارجی نیز نهادهای انقلابی و وزارت امور خارجه کاملاً هماهنگ هستند؛ در این دولت سیاستگذاری بر اساس قانون اساسی از سوی مقام معظم رهبری انجام شده و همه دستگاههای دیگر مجری این سیاستها هستند.
رئیسی پیگیری شبانهروزی تحقق کامل شبکه ملی اطلاعات، بهرهبرداری از سامانه جامع تجارت، راهاندازی درگاه ملی صدور مجوزها و اجرای اصلاحات در نظام مالیاتی را بخشی از فعالیتهای دولت در حدود ۷ ماه گذشته عنوان کرد و اظهار داشت: در نتیجه این اقدامات شفافسازی قابل قبولی در عرصه فعالیتهای اقتصادی ایجاد شده و به عنوان مثال بسیاری از راههای فرار مالیاتی شناسایی و مسدود شده است.
رئیسجمهور تصریح کرد: دولت همچنین تلاش کرده بخشها و وظایف مغفول دستگاهها را فعال کند. به عنوان مثال بخش سازندگی در وزارت جهاد کشاورزی، بخش جوانان در وزارت ورزش و جوانان و بخش برنامه در سازمان برنامهوبودجه مورد توجه بیشتری قرار گرفته تا آنچنانکه شایسته است فعال شوند.
رئیسی با بیان اینکه دولت بههیچوجه متصدی شایستهای در عرصه اقتصاد و فرهنگ نیست، خاطرنشان کرد: دولت مردمی سعی کرده نقشآفرینی خود را در عرصههای مختلف در سه زمینه «هدایت، نظارت و حمایت» سامان دهد و بر همین اساس اصلاح نحوه اجرای سیاستهای خصوصیسازی را با هدف واگذاری صحیح بنگاههای اقتصادی به بخش خصوصی واقعی دنبال کرده است.
رئیسجمهور رونقبخشی به تولید را محوریترین رویکرد دولت عنوان کرد و گفت: باور داریم که غلبه بر مشکلات عرصههای مختلف کشور از جمله در زمینه نظام بانکی، رشد نقدینگی و ایجاد اشتغال در گرو سامان دادن تولید است. به عنوان مثال اگر تولید در روستاها رونق یافته و بهصرفه شود دیگر شاهد خالی شدن روستاها و رشد حاشیهنشینی نخواهیم بود.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه دولت تلاش کرده رفع دغدغههای مردم، نخبگان و رهبری در عرصههای مختلف پولی و بانکی، صادرات و واردات، مالیات و امثال آن را با جدیت دنبال کند، اظهار داشت: دولت مردمی ضمن تلاش برای جبران عقبماندگیها، در همان روزهای آغاز به کار با حجم انبوهی از مطالبات انباشت شده بخشهای مختلف جامعه از جمله فرهنگیان و لایحه رتبهبندی معلمان مواجه شد که تلاش کردهایم یکبهیک به این مطالبات رسیدگی کنیم.
رئیسجمهور تأکید کرد: با وجود همه مشکلات و موانع موجود، هر چه به پیش میرویم آینده را بیشازپیش روشن و امیدوارکننده میبینم. راهبرد و کلانپروژه دولت ایجاد و ارتقای امید و اعتماد نزد مردم و خنثیسازی تلاش دشمن برای ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه است.
پیش از سخنان رئیسجمهور تعدادی از علما و روحانیون حاضر در جلسه در سخنانی به طرح نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
ضرورت پیشبرد جهاد تبیین بر اساس خرد جمعی و با برنامهریزی دقیق، تلاش بیشتر برای عملیاتی شدن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، تسریع در تعیین تکلیف انتصابات در دولت، طراحی فرهنگ مقاومتی در کنار سیاستهای اقتصاد مقاومتی، ایجاد عقبه راهبردی فرهنگی، چارهاندیشی و اقدام جدی و فوری برای مقابله با افزایش قیمتها، توجه به پیچیدگیهای تهاجم فرهنگی دشمن و ارتباط آن با آسیبهای اجتماعی، تلاش برای مردمیسازی حکمرانی و دولت و تحقق مردمسالاری دینی به معنای واقعی، چارهاندیشی درباره مشکل رو به فزونی بدحجابی و بیحجابی و توجه بیشتر به موضوع فلسطین برای ایجاد و تقویت اتحاد ملل مسلمان از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/