ارسال پالسهای الکتریکی به مغز؛ نویدبخش درمان بیماری پارکینسون
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «اینترستینگ اینجینیرینگ»، بیماری پارکینسون نوعی اختلال پیشرونده محسوب میشود و بر حرکت اعضای بدن تاثیر منفی میگذارد. حال، درمان جدید روزنه امید برای بیماران پارکینسونی است و آنها تحت درمان جدید میتوانند دوباره راه بروند.
محققان در سالهای اخیر تلاشهای مکرر کرده و به دنبال درمان این بیماری توسط باکتریهای تولیدکننده دارو هستند و از درمانهای عصبی استفاده میکنند. یکی از ویژگیهای منفی این بیماری، اثرات ناتوانکننده آن است و اغلب اعضای حرکتی افراد در اثر این بیماری فرسایش مییابد.
درمان جدید بهطور مستقیم روی عملکردهای حرکتی اثر میگذارد و به صورت ایمپلنت نخاعی انجام میشود و همین امر موجب بلند شدن افراد از روی ویلچر و تخت میشود و افراد قادر به راه رفتن دوباره هستند. جراحان مغز این درمان را بر سه بیمار فلج در اثر بیماری پارکینسون آزمایش کردند و آنها پس از انجام این عمل جراحی توانستند راه بروند.
دانشمندان در درمان جدید از ارسال پالسهای الکتریکی استفاده میکنند و ارسال پالسهای الکتریکی به مغز ماهیچههای حرکتی بدن را بهشدت تقویت کرده و موجب میشود تا خونرسانی به بدن افزایش یابد. محققان در حال حاضر موفق به درمان یک نفر شدند و امید دارند تا این درمان گسترش پیدا کند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/