دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 فروردين 1401 - 17:13

حجت‌الاسلام رستمی: یکی از تکالیف ما مهجوریت‌زدایی از قرآن است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی از ابتدا برای وحدت مسلمانان بوده، تاکید کرد: جریان دانشگاهی یکی از تکالیف خود را باید ارتباط با دیگر نقاط جوامع اسلامی بداند، یکی از تکالیف ما مهجوریت‌زدایی از قرآن و ارایه برنامه‌های اجرایی بر اساس آموزه‌های قرآنی است.
کد خبر : 652812
حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در آئین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت ضمن تقدیر از دست اندرکاران این جشنواره گفت: یکی از شاخص‌های حرکت جامعه به سمت جامعه اسلامی و دولت اسلامی میزان همراهی انطباق و موفقیت با آموزه‌های قرآن در فضاهای مختلف جامعه است. خدا را شاکریم که فضای علمی کشور و دانشگاه‌های ما، در توجه به مسائل قرآنی و بحث‌های عملی مثل مواسات و فعالیت‌های جهادی و همچنین در فعالیت‌های علمی از جمله حفظ قرآن پیشرو هستند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه جشنواره قرآنی دانشجویان با قدمت‌ترین جشنواره‌های حوزه آموزش عالی است، خاطرنشان کرد: گسترده‌ترین فضای جشنواره‌ای آموزش عالی نیز همین جشنواره قرآنی بوده همچنین پر مخاطب‌ترین جشنواره مراکز آموزش عالی جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان است.


وی با اشاره به اینکه سال گذشته نزدیک به ۳۰۰ هزار دانشگاهی در جشنواره قرآنی دانشگاهیان سراسر کشور شرکت کردند، بیان کرد: این امر نشان می‌دهد استعداد در فضای آموزش عالی وجود دارد و وظیفه دانشگاهیان، فراهم کردن شرایط و تجهیز دانشجویان برای شرکت در این عرصه است. هدف اصلی مدیریت فرهنگی، انطباق فعالیت‌های فرهنگی با محتوای قرآنی و شاخص‌های قرآن و عترت است؛ هرچه قرآن در مرکز و نقطه کانونی فعالیت‌ها باشد اطمینان بیشتری از صحت و درستی فعالیت‌های فرهنگی احساس خواهیم کرد به‌خصوص در فضای کنونی که انقلاب اسلامی موجب احیای ارزش‌های اسلامی شده و یک قرن اخیر حرکت دین‌زدایی از جوامع بشری را متوقف کرده و بازگشت به معنویت و دین در تمام ادیان اتفاق افتاد و بشر به دین به‌عنوان یک ضرورت توجه کرد.


حجت‌الاسلام رستمی گفت: این اتفاق بزرگ ایجاب می‌کند که قرآن را سنجه حرکت تعریف کنیم و با این شاخص، درستیِ فعالیت‌های خود را بسنجیم. فضای دانشگاهی یک فضای نخبگانی و جوان است و همه فعالان قرآنی ارزشمند و شایسته تکریم هستند اما جوانان و نخبگان بیش از همه شایسته تقدیر هستند.


این مقام مسئول با اشاره به این‌که فضای عمومی و بدنه اصلی فعالیت‌های قرآنی در این جشنواره متکی به خود جامعه دانشگاهی است، اظهار کرد: جامعه دانشگاهی باید از تمام استعدادهای قرآنی حمایت کند بر این اساس باید به شناخت، شکوفایی و به ثمر رسیدن این استعدادها توجه کرد. همچنین در عرصه مسابقات و جشنواره‌های فرهنگی باید به‌روز بودن را حفظ و همواره از مولفه‌های نوین استفاده کرد.


وی با اشاره به اینکه دشمن از شکاف‌های دینی مذهبی برای چند پاره کردن کشور استفاده می‌کند، تاکید کرد: در مقطع فعلی و حساس کشور، قرآن باید محوریت بیش از پیش خود را پیدا کند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه کشتن طلاب در مشهد به دست ایادی تکفیری بخشی از نقشه دشمن برای چند پاره کردن کشور و ایجاد اختلاف بین مذاهب است، عنوان کرد: قرآن و اهل‌بیت (ع) مهم‌ترین محور وحدت مسلمانان هستند و مشترکات ما باید بتواند وحدت را حفظ کند.


حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از ابتدا برای وحدت مسلمانان بوده، تاکید کرد: جریان دانشگاهی یکی از تکالیف خود را باید ارتباط با دیگر نقاط جوامع اسلامی داشته باشد. یکی از تکالیف ما مهجوریت‌زدایی از قرآن و ارایه برنامه‌های اجرایی بر اساس آموزه‌های قرآنی است، توجه به سیره اهل‌بیت (ع) از جمله نهج‌البلاغه که تفسیر حقیقی قرآن هستند، از راهکارهای اساسی است که باید بدان توجه کرد. مقاومت‌پذیری در برابر فشارهای فراوان دشمنان، محور حفظ و مصونیت‌بخشی قرآن است؛ هرزمان از آموزه‌های قرآنی فاصله گرفتیم آسیب‌پذیری ما بیشتر شد.


انتهای پیام/۱۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب