دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 فروردين 1401 - 07:53
جوان در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

دانشگاه آزاد اسلامی زابل در مسیر درآمدزایی از مزارع پسته و زیتون

میزبانی از شهید درویش‌پسند افتخاری بزرگ برای دانشگاه آزادرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل ابراز امیدواری کرد که در راستای افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای سال ۱۴۰۱ شاهد درآمدزایی مزارع پسته و زیتون این دانشگاه باشیم.
کد خبر : 646141
حبیب‌الله جوان



حبیب‌الله جوان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح برجسته‌ترین فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در حوزه فرهنگی دانشجویی در سال ۱۴۰۰ و برنامه‌های این حوزه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: یکی از شهدای گمنام آرمیده در یادمان شهدای گمنام این دانشگاه آذر سال ۱۴۰۰ تشخیص هویت شد و در رایزنی‌ با خانواده شهید محمدحسن درویش‌پسند این شهید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل منتقل نشد و این دانشگاه افتخار میزبانی از شهید را پیدا کرد.




بیشتر بخوانید:


شتاب در رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل




وی اضافه کرد: در سالروز تشییع و خاکسپاری شهید درویش‌پسند در یادمان شهدای دانشگاه، یادواره این شهید با حضور خانواده و مردم شهیدپرور سیستان پس از ۳۸ سال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل بیان کرد: ‌در سالروز شهادت شهید درویش‌پسند در مراسمی دانشکده مهارت و کارآفرینی این دانشگاه با ۳۲ رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی افتتاح و راه‌اندازی و این دانشکده به نام شهید درویش‌پسند نامگذاری شد.


جوان متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در حوزه فرهنگی با برگزاری چندین دوره، کلاس و سخنرانی در بستر فضای مجازی با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و غیرحضوری بودن دانشجویان عملکرد مناسبی در این دوره داشت.


تشریح برجسته‌ترین فعالیت‌ واحد زابل در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری


وی در پاسخ به این سوال که برجسته‌ترین فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری در سال ۱۴۰۰ چه بوده و چه برنامه‌هایی برای سال جاری (۱۴۰۱) دارید؟ تبیین کرد: نخستین همایش ملی این دانشگاه با عنوان «تجلی ولایتمداری و محبت اهل بیت علیهم‌السلام در آداب و رسوم مردم ایران» با تأکید بر استان سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی شد و مقرر بود اسفند ۱۴۰۰ برگزار شود که به‌دلیل پیک شیوع امیکرون در کشور و وضعیت قرمز شهرهای ایران لغو و به ۴ خرداد ۱۴۰۱ موکول شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل، توجه ویژه به مراکز رشد، انعقاد قراردادها و طرح‌های پژوهشی برون‌دانشگاهی با استفاده از ظرفیت‌های اعضای هیئت علمی و تبدیل طرح‌های پژوهشی به محصول و افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای را اولویت پژوهشی ۱۴۰۱ این دانشگاه برشمرد.


جوان ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در راستای افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای شاهد درآمدزایی مزارع پسته و زیتون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در سال ۱۴۰۱ باشیم.


وی درباره اینکه برجسته‌ترین فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در حوزه آموزش و برنامه‌های این حوزه در سال پیش رو چیست؟ چنین پاسخ داد: رشد جذب دانشجو در مقایسه با ادوار گذشته و رشد بیش از ۵۰ درصد رشته‌های تحصیلی (تعداد ۳۴ رشته) و افتتاح دانشکده مهارت و کارآفرینی شهید محمدحسن درویش‌پسند از بارزترین اقدامات آموزشی این دانشگاه در سال گذشته بود.


بهترین رخداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در سال ۱۴۰۰


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل تشریح کرد: با حمایت مسئولان سازمان مرکزی و معاونت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی موانع جذب دانشجوی غیرایرانی در این دانشگاه رفع شد و امیدواریم امسال تعداد قابل توجهی دانشجوی غیرایرانی جذب کنیم.


جوان تأکید کرد که توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی و کیفیت آموزش از دیگر برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در سال ۱۴۰۱ است، امیدواریم در این زمینه شاهد رشد چشمگیر دانشگاه در این حوزه باشیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در بخش دیگری از گفت‌وگو با آنا به بیان رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد ۱۴۰۱ پرداخت و گفت: این دانشگاه تلاش می‌کند در راستای برگزاری رویداد گام دوم تعدادی رویداد علمی در قالب رویداد ایده آرا و استارت‌آپ ویکند برنامه‌ریزی و برگزار کند.


جوان در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه از نظر شما بهترین رخداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در سال ۱۴۰۰ چه بود و چه موضوعات و برنامه‌هایی باید در رأس کار و فعالیت واحدهایی دانشگاهی در مسیر پیش رو قرار گیرد؟ بیان کرد: تأسیس دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و توجه ویژه دانشگاه به آموزش‌های مهارتی و حرفه‌محور با توجه به آمایش سرزمینی را می‌توان از اقدامات مثبت این دانشگاه در سال ۱۴۰۰ برشمرد.


وی تشریح کرد: دانشگاه‌ها باید از آموزش تئوری محض عبور کرده و به سمت دانشگاه‌های مسئله‌محور به معنی رفع مشکلات و معضلات جامعه با ارائه راه‌حل‌های علمی و کارآفرینی و تبدیل علم به کالای تجاری حرکت کنند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب