دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 بهمن 1394 - 14:36
دبیر علمی اولین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان:

40 درصد بیماران سرطانی تمایل به دریافت درمان‌های سنتی دارند

دبیر علمی نخستین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان از تمایل بیماران مبتلا به سرطان به دریافت درمان‌های طب سنتی و مکمل خبر داد و گفت: کاربرد طب سنتی و مکمل در کاهش عوارض درمان‌های طب رایج و بهبود کیفیت بیماران به اثبات رسیده است، اما بیماران باید توسط پزشک متخصص خود به مراکز طب سنتی ارجاع داده شوند.
کد خبر : 64596

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر زهرا شیخی در نشست خبری که به مناسبت نخستین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان برگزار شد، گفت: نتایج مطالعات نشان داده 38 تا 40 درصد بیماران مبتلا به سرطان طی روند درمان خود به درمان‌های طب سنتی و طب مکمل روی می‌آورند اما باید گفت طب مکمل به تنهایی پاسخگوی نیاز بیماران مبتلا به سرطان نیست، بلکه می‌توان از این طب برای بهبود کیفیت زندگی و کاهش عوارض درمان بیماران مبتلا به سرطان استفاده کرد.


وی افزود: بیشتر بیماران مبتلا به سرطان بدون اطلاع پزشک متخصص خود به درمان‌های طب سنتی و مکمل روی می‌آورند، اما این در حالی‌ است که مصرف برخی داروهای گیاهی و یا گیاهان دارویی می‌تواند در شیمی‌درمانی یا رادیوتراپی اختلال ایجاد کند و یا تاثیر آن را کاهش دهد، بنابراین و با توجه به تاثیرات به اثبات رسیده شده طب سنتی، توصیه می‌شود افراد توسط پزشک متخصص خود به این مراکز ارجاع داده شوند.


دبیر علمی نخستین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان درباره اهداف برگزاری این کنگره گفت: هدف اصلی از برگزاری این کنگره ارتقای کیفیت زندگی در بیماران مبتلا به سرطان است.


شیخی با بیان اینکه اولین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان در قالب هفت کمیته علمی تشکیل خواهد شد، گفت: کمیته‌های علمی این کنگره شامل کمیته طب ایرانی در سرطان، تغذیه و رژیم‌درمانی در سرطان، گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی در سرطان، مکاتب طبی مکمل رایج جهان در سرطان، طب تسکینی در سرطان، بیوالکترومگنتیکس و صوت و اخلاق پزشکی است.


وی افزود: حدود 164 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که در قالب سخنرانی ارائه خواهد شد که بیشتر مقالات ارسالی در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی در سرطان و تغذیه و رژیم‌درمانی در سرطان بوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب