فضانوردان در فضا دچار کمخونی فضایی میشوند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «نیواطلس»، دیوید سنت ژاک، یکی از فضانوردانی بود که نمونههای «نفس» (breath) افراد را برای شمارش گلبولهای قرمز، بهعنوان بخشی از تحقیقات خود ارائه میدهد. این فضانورد مطالعهای انجام داد و ادعا کرد که نور جدیدی در فضا قرار دارد که خطرات زیادی بههمراه دارد و روی گلبولهای خون قرمز در مأموریتهای طولانی مدت تأثیر میگذارد. این تحقیقات دانش افراد را در شرایطی بهنام کمخونی فضایی، عمیقتر میکند و پیامدهای مهمی برای آینده اکتشافات فضایی دارد.
زمانیکه فضانوردان از زمان اولین مأموریتهای فضایی به زمین بازگشتند، گزارش شده است که کمخونی داشتند، اما علت آن همچنان مشخص نبود. دکتر گای از دانشگاه اتاوا میگوید؛ مطالعات ما در فضا نشان میدهد که پس از ورود به فضا، گلبولهای قرمز از بین میرود و این امر تمام مدت مأموریت فضانورد ادامه دارد.
کمخونی فضایی یک شرایط کوتاهمدت است که ناشی از سازگاری بدن با محیط فضایی به دلیل عدم وجود گرانش، است. این امر باعث میشود که فضانوردان، ۱۰ درصد از مایع بدن خود را در رگهای خونی خود از دست بدهند و همچنین فرض بر این است که بدن آنها بهسرعت ۱۰ درصد از گلبولهای قرمز را نیز از بین میبرد.
انتهای پیام/۳۰۰۴/پ
انتهای پیام/