دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 دی 1400 - 16:44
حجت‌الاسلام معتمدی:

تربیت‌شدگان مکتب سیدالشهدا مرگ را لقای پروردگار می‌دانند

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شرق گیلان گفت: تربیت‌شدگان مکتب سیدالشهدا(ع) مرگ را لقای پروردگار خود می‌دانند.
کد خبر : 633147
معتمدی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لنگرود، حجت‌الاسلام محمدمهدی معتمدی در مراسم محفل انس با قرآن و یادبود دو تن از استادان گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد استان گیلان با تسلیت به‌مناسبت ایام شهادت بزرگ بانوی دو عالم فاطمه صدیقه که در دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود برگزار شد، گفت: اگر حقیقت مرگ در نگاه یک مسلمان به درستی دریافت شود، بسیاری از آسیب‌های این حوزه برطرف می‌شود.




بیشتر بخوانید:


راه‌های توسعه و ترویج فرهنگ مهدویت کدامند؟




وی افزود: در نگاه ائمه معصومین به‌ویژه سید و سرور شهدا امام حسین (ع) مرگ را پلی معرفی می‌کنند که انسان را از خانه‌ای به خانه‌ای دیگر می‌برد.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شرق گیلان اظهار کرد: از منظر و نگاه قرآن نیز حقیقت مرگ یک مسئله وجودی و نه عدمی است.


معتمدی گفت: در قرآن آمده که خدای شما کسی است که مرگ و زندگانی را آفرید و با همین دیدگاه می‌توان گفت که مخلوق خدا جنسش نیستی نمی‌تواند باشد، خدا مرگ را مقدم کرده و روح انسان را تمام‌نشدنی خلق کرده است.


وی ادامه داد: مطابق فرمایش خداوند در سوره مومنون؛ وقتی انسان می‌میرد، وارد عالم برزخ می‌شود و تا روز قیامت در عالم برزخ می‌ماند، در بسیاری از روایات نیز آمده است که افراد بسته به نوع عملشان در دنیا، در عالم برزخ نیز اگر از صالحان باشند در بهشت برزخی و اگر از گناهکاران باشند در جهنم برزخی تا روز محشر می‌مانند.


معتمدی متذکر شد: مرگ پایان راه و نیستی نیست، بلکه مرگ حیات مجدد است، تعالی است، صعود است و در نهایت از پوست به درآمدن و بالا رفتن است مرگ پوسیدن نیست.


مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شرق گیلان در ادامه با برشمردن صفات خاص بزرگانی همچون مرحومان مصباح‌یزدی و حاج‌قاسم سلیمانی، گفت: تربیت شدگان مکتب سیدالشهدا(ع) مرگ را لقای پروردگار خود می‌دانند و از آنجایی که هیچ‌گونه تعلق خاطری به دنیای خود ندارند به سادگی با حقیقت مرگ روبه‌رو شده و از مرگ هراسی ندارند.


معتمدی افزود: سلوک حاج‌قاسم، فاطمی بود ایشان راضیه مرضیه فاطمه را در وجود خود متجلی کرد و با همین نگاه، دشمن‌شناس، امام‌شناس، پیغمبرشناس بود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب