ارتباط سیگنالهای مغزی با «اختلال وسواس فکری- عملی»
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، دانشمندان سیگنالهای مغزی مرتبط با اختلال وسواس فکری- عملی را برای اولین بار کشف کردند. همچنین آنها توانستهاند فعالیت مغز مرتبط با «اختلال وسواس فکری- عملی» (OCD) را با جزئیات بیشتری نسبت به قبل مشاهده کردند. آنها به این نتیجه رسیدند که در صورت شناسایی سیگنالهای عصبی امکان تغییر این اختلال نیز فراهم میشود.
اختلال وسواس فکری-عملی از هر ۱۰۰ بزرگسال دو نفر را میتواند تحتتأثیر قرار دهد. درحالی که درمانهای رفتاری و داروهای مختلف برای مبتلایان در دسترس است، تخمین میزنند که ۲۵ تا ۴۰ درصد از مبتلایان به این بیماری، از مزیت این درمانها بهرهمند نمیشوند. این اختلالها میتواند شامل افکار مزاحم و رفتارهای وسواسی باشد که بر زندگی روزمره تأثیر میگذارد و باعث ناراحتی میشود.
در مطالعات اخیر، ۵ داوطلب مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی شدید را در آزمایشگاه و خانه طی زندگی روزانه تحتنظر قرار گرفتند. آنها دادههایی از جمله اندازهگیری فعالیت مغز و همچنین حالت چهره، حرکات بدن، ضربان قلب و علائم اختلال وسواس فکری-عملی را در گزارشات خود ثبت کردند.
این مجموعه اطلاعاتی که در طی مطالعات اخیر جمعآوری شد، محققان را قادر میسازد تا ارتباط بین فعالیتهای رفتاری و سیگنالها را در مغز تشخیص دهند. حجم نمونه برای آزمایش، نمونه بسیاری کوچکی بود و مطالعات بعدی برای دستاوردهای بیشتر بسیار ضروری است. همچنین راهی برای درمان جدید پیدا کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/